lördag 22 oktober 2011

Friday Night Live med Frank. David Luiz njuter av livet som Chelsea spelare. Swansea intresserade av Chelsea mittfältaren. Warnock kan se AVB som Chelseas Fergie. AVB kommenterar Joeys attacker mot Terry


Frank Lampard han nu alltså spelat för Chelsea i tio långa år, och den här spelaren har definitivt en massa starka känslor för Stamford Bridge. Men nu parats det ju om att en flytt från SW6, och Frank har kommenterat detta. 

"Jag har alltid varit väldigt traditionell, "vi måste stanna på Stamford Bridge, detta är Chelsea och det är vår historia", men när man utvecklas som Chelsea har gjort, och när man ser att andra utvecklas, så vet man att man måste stanna i samma nivå."- sa Frank Lampard.

"Jag tycker att det verkar som att klubben verkligen har sett till att utveckla det här stället och jag tror att det skulle vara deras första val, Bruce Buck sa det."-fortsatte Lampard.

"Det enda jag skulle vilja säga är att det verkar som att de är inställda på att flytta lokalt och fortsätta att vara Chelsea. Tills dess måste fansen få säga vad de tycker."

"Det finns fans som kommer vilja stanna här för alltid, och dessa fans är bara bra Chelsea fans som måste få säga vad de tycker. Det som måste göras är att debattera och kolla på framtiden."- förklarade mittfältaren.

"Jag tycker att man måste lita på Roman efter allt han har gjort för oss eftersom han har tagit klubben väldigt långt, men man måste också lita på fansen. Jag som spelare kommer inte vara här för alltid men jag kommer vara en supporter en dag."- sa mittfältaren.

Frank pratade också om Villas-Boas under programmet:


Fastän Frank Lampard har fått sitta på bänken några gånger efter att Villas-Boas har roterat om startelvan vill mittfältaren ändå stanna kvar i Chelsea.

"Vi hade en pratstund med dörrarna stängda. Han vet att jag vill spela. När du hamnar i den åldern är det ibland bättre att man spelar och får en regelbunden form och kondition och jag har alltid varit så där."- sa Frankie.

"Jag har min egen vilja, och om jag inte spelar en match här eller där vill jag ändå visa att jag borde stanna i laget." 

En Chelsea spelare som har lyckats få en massa beröm från andra Chelsea spelare är Daniel Sturridge. Sturridge har lyckats häpna folk med hans underbara talang och fortsätter med det. Precis som Ashley Cole är också Frank Lampard förvånad över att Sturridge inte var med i Englands trupp sist. Mittfältaren tycker att Sturridge har en bra potential, och har snabbheten, färdigheten, och förmågan för att vara med i truppen. 

"Han har tempo, han kan få saker att hända, han hetsar publiken, du kan ge honom bollen och han kan göra mål från ingenstans. Han kommer bli en stor spelare i Chelsea."

Chelseas nästa match är derbyt mot QPR, och Frank tror att det kommer bli en stor match.

"Det kommer bli en riktig ding dong i spelet. Det kommer bli en stor match och jag ser framemot det."- sa Super Frank.

                                                       ***


Det där är alltså bilder från Genk matchen i onsdags, och ja vad ska man säga? Han är bara för underbar som både person och spelare. David Luiz var alltså tillbaka på planen efter att ha varit vilad mot Everton matchen på grund av resan hem från Mexico och Costa Rica där han representerade Brasilien.

"Vi hade en pratstund eftersom jag hade en väldigt tröttsam resa, det var tre flyg, så jag var ganska trött."-förklarade 24-åringen.

"Chelsea har en underbar trupp med hög kvalité, och läkarna tar hand om spelarna så att vi kan göra vårt bästa och inte äventyra vårt tillfrisknande. De tyckte att jag skulle vila eftersom jag var så trött. Det finns så många andra spelare som kan spela istället och det är så det måste vara."-förklarade Luiz.

Det verkar som att allt har gått bra för David Luiz hittills då han både presterar på plan och håller hans lagkamrater i bra humör med hans roliga skämt och enormt positiva anda.  


"Jag har njutit av livet och pratar alltid om det med de andra spelarna. Vi vet att vi inte kan klaga, vi är privilegierade för att ha det här livet och vi älskar det vi gör. Under Bolton matchen och Genk matchen sa vi till varandra att vi ska njuta av det här. Det är underbart och vi vet att det inte finns någon anledning till att klaga över något i Chelsea. Inom sport är det viktigaste att vara glad och njuta."- förklarade brasilianaren.

"Tränaren uppmuntrar oss om att ge oss själva mer självförtroende. Vi har en lysande trupp, alla spelare är topp spelare och vi har spelat bra. Allt Villas-Boas behöver göra är att hålla oss motiverade så att vi kan göra vårt bästa på planen."-sa David tillslut.

                                                          ***


Swansea hoppas på att kunna låna Chelseas unga mittfältare Josh McEachran i januari. André Villas-Boas har sagt att han skulle kunna tänka sig att låna ut Josh för att han ska få en A-lags erfarenhet vilket han oftast inte kan få i Chelsea.

Brendan Rodgers ska enligt Football Mirror ha pratat med Villas-Boas efter matchen mot Swansea förra månaden angående Josh. 

                                                       ***


QPRs tränare Neil Warnock menar att Villas-Boas kan bli Chelseas Sir Alex Ferguson. Warnock tycker att AVB har den potentialen som behövs för att bli så stor i The Blues. 

"Han är mycket vältalig. En trevlig man med stort sinne för humor. Han egentligen alla egenskaper, och ett bra lag."

Wernock är säker på att Villas-Boas har kollat igenom och studerat de fel som Chelsea har gjort, och han tror att Villas-Boas är den rätta personen som kan ställa allt i ordning igen.

"Jag vet att folk säger att han kommer bli sparkad om han inte vinner Premier League eller Champions League, men jag tror inte att han kommer bli det." 

Nykomlingarnas boss tror att Chelsea har förstått vad Ferguson har gjort med United och hur stabil Arsene Wenger har varit i Arsenal i alla dessa år, och nu tror han att även Chelsea är ute efter en tränare som skapar en massa historia och inte lämnar efter bara några säsonger.

"Jag tror att Chelsea behöver det med den bästa yngsta tränaren i världen." 

                                                      ***


Rangers kapten Joey Barton har tidigare under vecken attackerat John Terry i Twitter då han kommenterade Terrys skandal med Wayne Bridges tjej. I morgon ska Terry och Barton mötas i London derbyt och många kommer nog koncentrera sig på om det blir någon handskakning mellan dessa två spelare innan matchen börjar.

André Villas-Boas har tagit initiativet och kommenterat detta. Bossen menar att detta inte kommer påverka matchen imorgon och att detta är personliga problem. 

"Joey Barton är en av karaktärerna i matchen. Han har en stark karisma och en stark personlighet."- sa AVB.


"Han är en person som inte är rädd för att säga vad han tycker. Han är också en bra fotbollsspelare. Jag gillar hans kvalité." 

Sedan fortsatte bossen: "Twitter och Facebook är sociala saker och borde användas som det. Det borde inte användas för att påverka ens professionella liv."

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Bra inlägg som vanligt! :)

  KROSSA QPR!!!!!!! Och bryt gärna ett ben eller två på Barton.. (tål inte människan)..

  Sen spelar resultatet i Manchesterderbyt inte så stor roll.. Vinner United så kommer vi närmare första platsen, Vinner City så går vi om United och blir det kryss så tappar båda.. (om vi vinner såklart) :)

  KTBFFH!!

  SvaraRadera
 2. - VAFAN HÄNDE IDAG :(! MISSADE MATCHEN! AAAAAAHHH!!

  SvaraRadera
 3. Såg chelsea matchen idag, Domaren var fan störd! Men tyckte ändå att chelsea spelade bra med 8 man på plan synd att ni inte gjorde 1-1.

  SvaraRadera