fredag 8 juli 2011

Ivanovic ser fram emot säsongen. Jack Cork lämnar Chelsea. Nya Rykten.


Nu har grabbarna haft två träningspass med den nya tränaren Villas-Boas, och Branislav Ivanovic känner sig glad samtidigt som han ser framemot säsongen. Försvararen förklarar att det alltid är lite hårdare då man kommer tillbaka efter en lång sommar, men det ska inte vara något större problem nu när grabbarna har börjat komma igång igen.

"Sommaren var bra, jag hade en bra vila, det var en lång vila vilket är riktigt bra och viktigt. Nu måste vi bli redo och förbereda oss inför nästa säsong."- säger Branislav Ivanovic.

Serben berättar att det är normalt att man tänker på den kommande säsongen fastän man har ledigt, men det är viktigt att se till så att man inte tänker för mycket och får den vila man behöver få."Medan man har ledigt brukar man träna lite grann, och inte så jätte mycket."-förklarar Ivanovic.

Efter en lång vila med ganska lite träning fick Ivanovic träffa André Villas-Boas för första gången när han kom till Cobham efter semestern. Vissa spelare har träffat och pratat med den portugisiska bossen innan, men för Branislav var detta första gången, och försvararen förklarar att det var en mycket bra första träff.

"Jag tror att han kommer ge en bra möjlighet till spelarna så de kan göra deras bästa för laget. Precis som honom, vill vi också bli ett bättre lag."- säger 27-åriga Ivanovic.Nu är det officiellt att Jack Cork lämnar Chelsea, och hamnar i Southampton där han tidigare har varit utlånad. Jack Cork har spelat för Chelsea sedan han var nio år gammal, men lyckades dock aldrig delta i A-laget någon gång. Den 22-åriga Cork spenderade förra säsongen i Burnley där han gjorde tre mål i 46 spelade matcher.

Tack för allt, och lycka till Jack Cork!Igår fick vi reda på att Tottenhams ordförande Daniel Levy meddelade att Luka Modric inte ska någonstans och ska stanna kvar i Spurs, fastän detta inte är det Luka drömmer om. Dagens nyheter om Modric är att han idag klev in i klubben och hade en bra dag, säger Harry Redknapp i The Sun.

"Luka klev in idag och var glad, men "the kid" är forfarande lite förvirrad."-säger Harry Redknapp.

Återigen vill Spurs förklara att Modirc älskar att spela för Tottenham och att Luka befinner sig i en svår situation då Tottenham vill ha kvar honom samtidigt som andra lag vill ha honom. Men frågan är, vad vill Modric? Vill Modric stanna kvar eller vill han lämna? Vi alla vet nog svaret.

"Han älskar att spela här."-förklarar Redknapp.

Eftersom Harry påstår att Modric älskar att spela för Tottenham, finns det bara en lösning han kan komma på så att Modric ska trivas ännu bättre, och det är att köpa nya spelare som kan hjälpa till mittfältaren mer.

Mirror Football uppger att Lukas agent Vuskan har sagt att Modric inte kommer begära en transferbägaran och att de inte vill skapa en dålig atmosfär med klubben.

"Det enda laget vi har fått bud från är Chelsea, men vi har inte pratat med några klubbar."-säger Vuksan.The Sun uppger att Napoli har visat intresse för Udineses Alexis Sanchez som också är en favorit bland Chelsea ryktena. Nu har yttermittfältaren Napoli, Manchester United, Manchester City, Barcelona, Chelsea och Inter bakom sig, och Udineses ägare Giampaolo Pozzo har meddelat att Napoli har föreslagit en summa.

"Napolis president Aurelio De Laurentiis har nyligen överraskat mig, för han vill uppnå stora saker och han vill vinna Scudetton."- säger Pozzo.

Pozzo meddelar också att Udinese måste vänta tills Copa America tar slut, och ännu än har laget inte haft några seriösa möten med någon klubb som har visat intresse för 22-åringen."Jag vill stanna i Santos"- säger Neymar slutligen.

Football Mirror skriver att unga talangen Neymar inte vill lämna Santos och vill stanna kvar, vilket innebär att Chelsea, Barcelona och Real Madrid kan glömma anfallaren då även Santos vill hålla kvar Neymar.

"Jag har inte pratat med min pappa eller min agent. De tar hand om allt, men jag vet inte något."- säger Neymar.


Sky Sports rapporterar att Chelsea är intresserade av Manchester Citys Micah Richards. Den 23-åriga höger backen har varit en av Mancinis nyckelspelare i fjol, men forfarande har han varit en av de som har fått lägst lön i laget. Nu pratas det om att Manchester City kanske förlänger Richards kontrakt vilket kommer göra så att alla lag som har visat intresse för 23-åringen får släppa taget om honom.

Nu har Richards Chelsea, Arsenal och Liverpool bakom sig, och det sägs även att det italienska laget Juventus har visat intresse.


/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar