fredag 21 oktober 2011

Cech, Kalou och Ivanovic nöjda efter 5-0 vinsten. Chelsea scoutar den "nya CR7". Kalou vill stanna i Chelsea. Chelsea efter Hazard


Efter en underbar 5-0 vinst på Stamford Bridge mot Genk är Chelsea spelarna väldigt nöjda över resultatet. resultatet är beviset på att våra hjältar kämpade och spelade bra under hela 90 minuter, och Genks nolla bevisar att Chelsea hade full kontroll över bortalaget. Petr Cech behövde inte jobba lika mycket som Genks målvakt, utan han kunde ta det ganska lugnt eftersom det inte kom några riktigt farliga chanser från det belgiska laget under hela matchen.

"Vi spelade mycket bra och vi hade kontroll över spelet, vi satte press och skapade tidiga chanser."- sa Petr Cech efter 5-0 vinsten i onsdags.

"De gjorde några misstag när vi pressade och vi gjorde flera mål. Jag tycker att 5-0 är ett mycket bra resultat. Vi lät dem inte komma in i matchen och göra mål."-förklarade Chelseas nummer 1.

"Vi visste att det inte skulle bli lätt om vår mentalitet inte var rätt men mentaliteten var fantastisk, det är därför vi gjorde det så lätt för oss. Vi förtjänade att ha en bra match på grund av strategin som vi hade." - sa Petr Cech.

Petr Cech kommenterade också den nya mittfältaren Oriol Romeu efter matchen. Petr Cech tycker att Oriol som gjorde sin Champions League debut i onsdags, jobbade hårt och visade vilken kvalité han har. Målvakten har lagt märke till att Oriol är väldigt lugn med bollen vilket gör att man kan lita på honom.

"Alla unga spelare med den här kvaliteten är välkommen eftersom det ger tränaren tillgång till ändringar och rotationer i truppen. Man kunde se att spelarna som kom in var väldigt fräscha och ivriga för att spela."-förklarade målvakten.


En spelare som under senaste tid har sett ganska blek ut i Chelseas trupp är Salomon Kalou. André Villas-Boas bestämde sig dock för att byta in Kalou i matchen och låta honom få spela, och det hela resulterade med ett mål från ivorianen.

"Det är alltid bra att komma in och göra mål, det ger dig självförtroende och jag är nöjd med prestationen."-sa  Kalou efter matchen.

"Det är svårt att komma in, men jag lyckades pressa och vi gjorde ett femte mål så jag är nöjd med det."-förklarade Chelseas nummer 21.

"Vi har en bra trupp, och om man vill spela bra i Champions League måste man ha en bra bänk."- sa inhopparen Kalou.


Salomon Kalous mål gjordes efter att Torres skott räddades av målvakten men Koteles kunde inte hålla kvar bollen, och då tog Kalou chansen och nätade in på returen.

"Det är bra att ha Fernando tillbaka i hans topp nivå, och man behöver det om man vill komma lång i tävlingen. Han är en bra spelare och ibland måste man bara ge dem tid för att de ska komma tillbaka i deras bästa form."-förklarade ivorianen.


Branislav Ivanovic som nickade in det fjärde målet mot Genk är precis som Cech och Kalou, väldigt nöjd över de tidiga målen som Chelsea nätade in. Serben är också väldigt stolt över hans lagkamrat Fernando Torres som nästan var på väg att göra hattrick.

"Fernando presterade jätte bra. Han jobbade verkligen hårt i träningen och det här är resultatet av hans hårda jobb."- sa Ivanovic som ser framemot att få se Torres i de kommande matcherna.

Serben tycker att Chelsea lyckades starta matchen på ett bra sätt, då laget var väldigt motiverad vilket ledde till tidiga mål.

"Det är alltid lätt att spela i dessa matcher, det såg lätt ut men en Champions League match är aldrig lätt."- förklarade Ivanovic.

"Ett 5-0 resultat visar hur vi dominerade matchen. Vi kontrollerade matchen i 90 minuter och vi hade många bra chanser för att göra flera mål."- sa försvararen efter matchen.

                                                          ***


River Plates unga talang Lucas Ocampos som kallas för "nästa Christiano Ronaldo" sägs vara ett alternativ hos Villas-Boas. Det är dock inte bara Chelsea som har visat intresse för 17-åringen i England, men nu sägs det att Chelsea scoutar anfallaren som befinner sig i Syd Amerika. River Plate har meddelat att de inte vill sälja deras tonåriga talang.

                                                          ***


Salomon Kalou har inte haft sin bästa start på säsongen, och det är många fans som inte har varit nöjd med ivorianen. Många tror att han kanske lämnar Chelsea nu i januari, men Kalou har däremot sagt att han inte vill lämna utan han vill stanna kvar i The Blues.

"Jag vill stanna, Jag vill vara här. Jag gillar Chelsea. Jag har haft fem fantastiska säsonger här och jag vann några priser."- säger Kalou.

"Chelsea ser framemot framtiden och jag är fortfarande ung och jag tror att min framtid kan vara här."-säger ivorianen.

Kalou förklarar att varje spelares dröm är att få speltid, vilket han hoppas på att få i Chelsea: "Hur ska man utvecklas om man inte spelar varje vecka?"

                                                         ***


Nu rapporteras det om att Chelsea är efter Eden Hazard som har varit en stor favorit hos Wenger i en lång tid. I kampen om den 20-åriga Lille wingern Hazard kan man till exempel även hitta Inter Milan, Barcelona och Real Madrid. Lille ska dock ha minst 40 miljoner pund för Hazard som troligen kommer spela klart säsongen i Frankrike.


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar