måndag 25 juli 2011

Chelsea vinner med 4-0. Bossen är nöjd efter matchen. Nytt om Pastore.


Såja, äntligen lyckas Chelsea avsluta matchen med ett bättre resultat! Andra vänskapsmatchen i Asien är avgjord, och matchen slutade med 4-0 till Andrés sida. Det syntes klart och tydligt att laget hade skärpt till sig och försökt förbättra spelstilen ännu mer. Forfarande finns det mycket kvar att fixa, men jag tycker att det börjar ljusna till! Det blev som sagt, fyra mål i matchen, och dessa mål gjordes av, Lampard 37', Bosingwa 49', Ivanovic 51' och Malouda 72'.

Precis så som Malouda tidigare hade nämnt så fick vissa spelare få spela en längre tid än 45 minuter. Vi fick även se Petr Cech från börjar för första gången, och sedan tog Hilario över efter halvleken, som visade en enorm bra insats. Efter ungefär en timme bytte Villas-Boas in åtta nya spelare i laget.

Chelsea (4-3-3): Cech (Hilario h-t (Blackman 76)); Bosingwa (Ferreira 61), Ivanovic (Chalobah 76), Terry (c) (Rajkovic 61), Van Aanholt (Cole 61); McEachran (Zhirkov 61), Mikel (Clifford 76), Lampard (Benayoun 61); Anelka (Kalou 61), Torres (Drogba 61), Sturridge (Malouda 61).


André Villas-Boas är nöjd efter Chelseas match mot Thailand och förklarar att han tycker att man kunde se mycket förbättringar sen matchen i Kuala Lumpur.

"Vi hade en bra attityd för att spela, för att träna, och för att stå ut med svåra situationer som vi står inför i värmen och intensiteten."- sa Villas-boas efter vinsten.

André tyckte att gräsmattan spelade en stor roll, då han förklarade att gräsmattan under den senaste matchen var mycket bättre än matchen mot Malaysia XI. Gräsmattan blev ännu bättre efter att de till och med vattnade den efter första halvlek.

"Det är sådana saker man får möta när man har en försäsong, men vi bygger upp en bra försäsong, och det är det viktigaste, och detta kommer ge oss bra möjlighet för förberedelse."-förklarade bossen.

Vad som hade förbättrats sedan matchen mot Malaysia XI var att laget hade förbättrats deras passningspel horisontellt från sida till sida. Chelsea letade efter vertikala passningar, och eftersom Chelsea lyckades med det, så fick de mer möjligheter, förklarar André.

"Vi måste balansera oss och veta när vi ska göra mål eller göra horisontella passningar. "- sa AVB.

Villas-Boas passade även på att hylla den unga brittiska talangen, Josh McEachran:

"Utan att fokusera på Josh, så är Josh en fantastisk ung brittisk talang för framtiden, så som Chalobah, Billy Clifford och Jamal. Han kommer att fortsätta få spela så som Patrick och Ryan. Josh har spelat i Champions league, och det är positiv för unga pojkar som vi har."

Sedan fortsatte han: "Josh måste vara konkurrenskraftig och visa att han är den bästa, som alla andra, och i slutändan kan vi göra val om vem som presterar bättre och kan hjälpa till. När det gäller säsongens val kommer det ske på det sättet, och med de skador som vi har kommer det finnas gott om möjligheter för alla, men de måste kunna konkurrera för att vara med i elvan."


Brittiska uppgifter uppger att PSG är redo för att utmana Chelsea om Javier Pastore, efter att Zamparini sa det i en italiensk tv kanal. Nu sägs det att PSG och Chelsea är de två lagen som leder tävlingen och har störst chans för att signera argentinaren.

"Det är troligt att Pastore går till Chelsea."-sa Palermos chef Micciche i Radio Sportiva.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar