tisdag 26 juli 2011

Cech hoppas på att AVB får en lång framtid i Chelsea. Lampard anser att Chelsea har gått upp ett steg. Di Matteo tycker att allt ser bra ut. Nytt om Pastore och M'Vila.


Petr Cech som har fått uppleva sju tränarbyten sedan han kom till Chelsea hoppas på att André Villas-Boas stannar kvar i det kungsblåa laget en lång tid. Den tränaren som har fått stanna kvar längst i Chelsea under Cechs tid är José Mourinho, då han tränade Chelsea i tre och ett halvt år. Petr anser att Mourinho var en man som lyckades skapa bra standard i Chelsea, och tror att alla tränare måste göra bättre ifrån sig för att lyckas nå upp dit Mourinho lyckades i Chelsea.

Cech är medveten om att det troligen kommer bli ett stort test för AVB som kommer få pressen om att vinna Chelseas första Champions League titel, och tror att André kommer bedömas av alla troféer han lyckas vinna med Chelsea.

"Du byter en tränare när du inser att det inte finns någon väg för att fortsätta. Jag tror att detta är filosofin, och jag hoppas att André kommer hitta en väg för att fortsätta en längre tid."-sa Petr Cech.

Den kommande säsongen är givetvis det största tillfället för AVB där han kan visa att han är en bra tränare, och Petr tror att André kan stanna kvar en lång tid i Chelsea om laget lyckas få en bra säsong, vilket skulle bevisa att de har lyckats bygga upp en mycket bra grund bas med Villas-Boas.

Cech tror att den kommande säsongen kommer ses som misslyckande om de inte vinner någon titel, men målvakten tycker att han har fått se mycket bra tecken genom Chelseas försäsong.

"Ibland kan man säga att man har haft en bra säsong utan att man har vunnit några titlar, men det är svårt att säga det i vår klubb. Vi skulle bli besvikna om vi inte vann en titel nästa säsong"- förklarar Cech.

"Än så länge har vi inte släppt in några mål i försäsongen. När man jobbar hårt är det alltid bra att vinna matcher, inte släppa in mål och bygga upp självförtroendet, hittills har det varit en bra försäsong."-lägger målvakten till.

Försäsongen än ännu inte över, och under de matcher som har spelats har det varit en stor koncentration på Fernando Torres, då man han velat se en ny Torres och inte den gamla från förra säsongen. Petr Cech tycker att han redan ser mycket förbättringar, och målvakten förklarar att han helt enkelt tror på sin lagkamrat.

"Torres kommer göra mål och det kommer gå bra för honom. Från början funkade det inte med Andrei, han försökte, men det funkade inte. Dock kan man se att Torres jobbar hårt och att han förbättras hela tiden. Vi måste förbättras som ett lag för att kunna samarbeta med honom. Det är bara en tids fråga." 


Frank Lampard som gjorde det första målet i Thailand anser att vinsten mot Thai Premier League all stars är ett steg upp. Frank tycker att det här steget hjälper laget att höja självförtroendet, och sedan är det alltid bra att ha bra resultat i en försäsong, men det viktigaste är att de blir vassare inför mötet mot Stoke.

"I den här stunden av försäsongen måste man förbättras och i allmänhet bör man få bättre kondition från varje match, och det tycker jag att vi lyckades visa."-säger Frank.

Frank passade även på att hylla hans lagkamrat Hilario som visade fantastiska räddningar under matchen. Mittfältaren förklarade att det inte är lätt att prestera så bra som han gjorde under en försäsong, dessutom anser han att Josh förbättrar sig mer och mer, och att han hjälpte till mycket i det tredje målet. 


Chelseas assisterande tränare, Di Matteo tycker att allt flyter på och att saker och ting börjar se bättre ut än förut.

"Det har gått bra. Vi förbättras sakta på grund av den fysiska konditionen."

"I början var det lite svårt på grund av resan, fukt och värmen."

"Vi har haft två matchen i Asien, en i Kuala Lumpur, en i Bangkok, och detta kommer vara bra för att mäta oss själva och se vart vi befinner oss mot engelska lag."


Snacket om Pastore börjar bli allvarligare för varje dag som går för både Chelsea och Paris Saint-Germain som är en allvarlig utmanare. Som tidigare nämnt, så verkar det som att vi kommer få se Javiers framtid i Chelsea eller PSG.

"Leonardo (Inters förra tränare, som just nu är PSG:s sportchef) är en stor man. Han ringde mig och berättade att han är väldigt intresserad av Pastore."-säger Zamparini, Palermos president. 

Zamparini har också meddelat att klubben ska ha ett möte med Pastores agent denna vecka, att Chelsea och PSG leder, att det finns ett eller två alternativ i Spanien och att Pastore inte kommer stanna kvar i Italien.

"Det är mycket troligt att han kommer gå till Chelsea"- sa Palermos vicepresident Micciche.


Metro rapporterar att Chelsea är intresserad av Rennes mittfältare Yann M'Vila, och enligt tidningen vill Blues signera honom är för Essiens långtidskada. Rennes har redan meddelat att deras 21-åriga stjärna inte är till salu efter att Liverpool och Arsenal visade intresse. Chelsea sägs vilja erbjuda 15 miljoner pund för mittfältaren. 

                                                     ***

Just det! Visste ni förresten att Salomon Kalou har blivit Chelseas nya cameraman? En mycket skicklig kameraman måste jag säga!


Här lyckades han fånga en underbar scen!


/ Rukksar

5 kommentarer:

 1. Riktigt roliga videoklipp! :)

  SvaraRadera
 2. - Fattar inte vad PSG ska med Pastore till nu när de snott MIN MÉNEZ! Ah hatar den jävla klubben.. De är den franska versionen av Manchester Shitty..

  SvaraRadera
 3. - Glömde förresten skriva - Härliga klipp! Chelsea är fan England härligaste lag! Kram vännen min!

  SvaraRadera
 4. Spanien = Malaga. England = Manchester City. Frankrike = PSG. Sen vet jag ingen som stor handlar i Italine :s.

  SvaraRadera
 5. PSG kan gå och gömma sig! Hahah Merei, den där var bra " De är den franska versionen av Manchester Shitty.."

  Och Robyn, Italien har skött sig ganska väl ;)

  SvaraRadera