söndag 4 november 2012

SWANSEA CITY 1 CHELSEA 1


Jag hann inte skriva matchanalysen igår, men jag tänkte gå igenom matchen lite snabbt. Som ni ser så blev det alltså bara ett poäng för oss efter 1-1 mot Swansea på bortaplan. Chelsea borde ha vunnit matchen och åkt hem med tre poäng, men eftersom det inte blev så, har United nu tagit ledningen i Premier League med 24 poäng medan vi har 23. Det känns verkligen inte bra att tappa poäng mot Swansea och att United sedan ska ta ledningen, så det är oerhört viktigt att vi vinner dessa typer av matcher.

Premier League har svårare lag än Swansea och man kan aldrig säga vad som kan hända när man möter de svårare lagen, men en sådan match ska vara en garanterad vinst. Vår största svaghet mot Swansea var att vi inte hade en riktig målgörare, en anfallare som garanterat kommer att göra mål i de flesta liga matcherna. Köper vi inte en anfallare nu i januari så kan jag inte garantera att saker och ting kommer gå som vi vill.

Förutom detta, tycker jag att Chelsea var det bättre laget på planen fastän vi inte såg helt pigga ut. Laget har ju fått spela en massa matcher på sistone, så tröttheten märktes väldigt lätt.

Det var i alla fall Chelsea som tog ledningen först genom Victor Moses (60) och sedan kvitterade Hernandez (87).


Chelsea (4-2-3-1): Cech (c); Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole; Romeu (Ramires h-t), Mikel; Moses (Sturridge72),Oscar (Bertrand 79), Hazard; Torres.

Swansea (4-2-3-1): Tremmel; Rangel, Monk(c), Williams; Davies; Ki Sung-Yueng, Britton (Graham 64); Pablo Hernández, De Guzman, Routledge (Dyer 64); Michu (Shechter 78).
/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar