tisdag 17 juli 2012

Försäsongen fortsätter i USA


Försäsongen verkar gå galant och nu har trupper redan hunnit med två träningspass i USA. Precis som Petr Cech sa innan de landade i USA, så är detta inte bara ett tillfälle för att träna upp sig inför säsongen, men också ett tillfälle där spelarna kan umgås och lära känna varandra bättre. Detta är alltså en möjlighet där spelarna har chansen att spendera mer tid med varandra innan allt börjar på allvar. Försäsongen är som vi ser, ett perfekt tillfälle för våra nya spelare, Hazard, Marin och De Bruyne. Nu har de chansen att lära känna deras nya lagkamrater och bli en del av Chelsea familjen.

"Jag tror att de har börjat vänja sig med truppen, språket och atmosfären."-säger Petr Cech.

"Det är en ny era, nytt sätt att arbeta och tänka. Det har gått bra hittills, och vi hoppas på att de fortsätter i samma riktning och visar att de är fantastiska tillägg till truppen."


"Det är härligt att se dem njuta, och jag tror att de redan känner sig hemma. Vi måste försöka att välkomna de nya spelarna, och de känner sig redan hemma, så det är bra."- förklarar 30-åringen.

"Vissa spelare lämnade klubben och vissa spelare kom till klubben efter Champions League succén. Detta kommer bli den första säsongen då vi spelar som Europa mästarna. Vi har en ny tränare, om man säger så, och vi kommer att se framemot säsongen."

"Det kommer att finnas lite extra press eftersom alla kommer se oss som Europa mästarna och vi måste bevisa för oss själva, vi måste fortsätta att spela och vinna titlar, men å andra sidan spelade vi inte bra i ligan så vi måste förbättra oss. Det är ett spännande projekt och vi skulle gärna vilja vinna troféer. " - förklarar målvakten.

Michael Essien, som för tolv månader sedan genomgick en skada under försäsongen har åkt till USA med truppen och ser framemot att få avsluta årets försäsong så bra som möjligt.


"Det blir svårt under säsongen om man missar försäsongen. Så det är bra att starta försäsongen och förhoppningsvis avsluta den. Så jag ser framemot det och vi får se vad som händer. Hittills har det gått bra och jag ser framemot säsongen." - säger Essien.

John Mikel Obi är en av de andra spelarna som också befinner sig i USA just nu, och det verkar som att allt går bra för mittfältaren fastän tidskillnaden mellan USA och England kan leda till lite sömnproblem.

"Alla var trötta när vi landade och åkte till hotellet i lördags."-sa Mikel.


"Vi hade en lugn natt, vi åt middag och sedan somnade vi, men vi försökte att inte sova för tidigt så att vi skulle kunna anpassa oss till Seattle. Jag sov från åtta till fyra på natten, och sedan kunde jag inte sova mer. Vi försöker att anpassa oss till tiden." 

"Vi kommer inte att relaxa, vi kommer att bygga på och vinna troféer."- förklarar Mikel.

Det verkar som att grabbarna också hinner att uppleva lite skoj under träningspassen: 


  / Rukksar

2 kommentarer: