söndag 29 maj 2011

Stryk Guardiola från listan


Champions League vinnaren Pep Guardiola lär inte lämna Barcelona efter vinsten mot Manchester United på Wembley i London när han tog hans andra CL titel. Det har ryktats om att tränaren kanske lämnar Barcelona inför nästa säsong, men nu lär ha inte lämna utan han stannar i det spanska laget.

"Ja, jag har ett år kvar på kontraktet."- sa Guardiola till Sky Sports när de frågade honom om han ska stanna kvar i Barcelona.


Fortfarande är Guud Hiddink väldigt tystlåten angående hans framtid efter mötet mot Belgien den 3:e juni, men det han har uttalat är att han vill koncentrera sig på Turkiet och utföra ett så bra jobb som möjligt. Han har sagt till hans spelare att de ska koncentrera sig, göra deras jobb och inte bry sig om ryktena som sprids just nu, säger han till ESPN Soccernet.

" Jag har hört en massa rykten och spekulationer." - Hiddink

Holländaren säger att han inte vill gå in och ta upp några spekulationer, vilket kan leda till att han sedan kanske får skulden för något. Hiddink har nyligen alltså velat förklara att han vet att det går rykten om honom, men att han inte vill lägga sig i dem och säga något, utan det enda han tänker på nu är hans nuvarande lag, Turkiet.

Turkiet befinner sig i grupp A med nio poäng efter fem spelade matcher, och ligger på andra plats efter Belgien.


När det gäller Redknapp så sägs det att Tottenham inte kommer att stoppa Harry från att prata med Chelsea angående en flytt. Under de senaste dagarna har snacket om Redknapp ökat, och Goal.com skriver att han även har lyckats komma högt upp i listan bland favorit ersättaren, och det finns många supportrar som anser att detta skulle vara ett bra val. Samtidigt som det ryktas om att Harry ska lämna White Hart Lane, så ryktas det även om att han inte ska att lämna Spurs inför nästa säsong. Harry har fortfarande 2 år kvar i hans nuvarande kontrakt med Tottenham.

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Rykte:

  Amerikanerna Bob Bradley och Bruce Arena har tydligen setts till på Cobham idag.

  Lät inte speciellt hett.

  SvaraRadera
 2. Bajs.....Vill ha tillbaka Ancelotti!!!
  Men tror nog att det blir Guud Hiddink fast man vet aldrig ^^

  SvaraRadera
 3. Isac- Öhm.. inga man bör satsa på?

  Marilyn- jaa, Hiddink känns nära!

  SvaraRadera