måndag 30 maj 2011

Neymar, ännu närmare Chelsea / Malouda talar väl om Hiddink.


Den unga Neymar som har lyckats överraska fotbollsvärlden under de senaste 18 månaderna har haft flera stor klubbar efter sig så som Barcelona, Real Madrid och Manchester United. Chelsea är den klubben som har länkats mest till brasilianaren, och nu när det är dags för att bygga om laget lite är Neymar ett alternativ. Enligt The Sun är Chelsea redo att betala 26,5 miljoner euro för Neymar.

Chelsea har varit intresserade av att låta Neymar ta på sig blåa tröjan redan från förra sommaren, då The Blues erbjöd 22 miljoner euro för anfallaren, men budet förkastades. Nu verkar det som att den nya summan inte har varit ett problem ännu.

Enligt The Sun har en källa från Chelsea sagt så här: "Roman är redo att låta Neymar signera för laget. Romans mål är att få prata med Neymar nästa månad och fråga hur mycket som behövs."


Nu över till ett annat ämne. Chelseas Florent Malouda har nyligen pratat väl om Guus Hiddink som under senaste tid har varit länkad till Chelsea. Malouda tror att holländaren har en stor chans till att bli Chelseas nya manager inför nästa säsong, och han ser Hiddink som ett bra alternativ.

" Jag har jätte mycket respekt för honom"- sa Malouda till Sky Sports News.

Han förklarar att Chelsea var i en mycket dåligt period när Hiddink först kom till Chelsea. Enligt fransmannen lyckades Hiddink få upp spelarnas självförtroende, och han förbättrade även Chelseas spel vilket ledde till bra resultat i Champions League och FA cupen.

" Han organiserade laget rätt under mycket lite tid. Det var verkligen snabbt."- Malouda.

Malouda förklarar sedan att det är bra att ta sin tid innan man bestämmer sig för något, och det är det han tycker att Chelsea gör. Eftersom Chelsea har en bra och stark trupp är det ännu viktigare att verkligen tänka efter innan en ny coach får signera för laget, säger Malouda.

/ Rukksar

8 kommentarer:

 1. Yes! Nu får man hoppas Neymar är just den personen Chelsea behöver. Men i vilken position spelar han i?

  SvaraRadera
 2. Neymar är anfallare! :)

  SvaraRadera
 3. Neymar Sturidge Lukaku.
  om Drogba o Torres vaknar till lite så kan de bli bättre med Torres - Drogba - Neymar.

  SvaraRadera
 4. The Sun.. nästa gång står det väl i Se och hör, eller varför inte Hänt extra? ;) Tror dock att han hamnar i Chelsea, men The sun är ingen pålitligt källa..

  SvaraRadera
 5. Patrik, håller med dig delvis, dock finns det en anledning till att det kallas "silly season" och det är för att allt bara är rykten, och det är de som gör det till så fantastiskt roligt att följa! Men håller med, The Sun är inte mycket att hänga i granen...

  SvaraRadera
 6. Det håller jag med om, men det är alltid kul att veta de senaste ryktena :)

  SvaraRadera
 7. Jag läste att Neymars agent är i London nu! :D

  SvaraRadera