tisdag 1 mars 2011

"Jag har allt som jag har drömt om i Chelsea" - DrogbaAlltså, jag är typ överglad nu! Första anledningen är för att det är det efterlängtade mötet idag kl 20.40! och sedan för det här:


" Jag har allt som jag har drömt om i Chelsea. Jag är i ett underbart lag med underbara lagkamrater, och det här är det perfekta livet för min familj. För några år sedan skulle jag kunnat säga att min dröm är att få spela för AC Milan, Real Madrid, Manchester United, men nu önskar jag inte längre det. Jag finns i en av de bästa klubben i världen. Viljan om att flytta försvann för länge sedan." - sa älskade Drogba i franska tv kanalen Orange Sport.


Jag vet att det här inte betyder att han inte kommer lämna Chelsea i framtiden, men det glädjer mig att min favorit spelare ändå visar att han har kärlek till världens bästa lag och bryr sig. Han bryr sig och förklarar för fansen att han tycker om Chelsea. Det är klart att han också har läst artiklar om att han kanske lämnar Chelsea osv, och det glädjer mig att han förstod att fansen inte mår bra utav det och ville uttala om att han trivs i klubben. Efter att jag har läst artiklar som handlar om Drogbas flytt har jag inte mått bra alls! Men det här gjorde mig glad, äntligen! 


Nu lite snack om dagens match. Anelka som lyckades näta 2 mål mot FC Köpenhamn har lyckats göra 5 mål i 17 matcher mot United sen hans första match mot United 1997. Fler mål har det inte gjorts, men kommer fransmannen kanske att lyckas göra sitt 18:e mål idag, eller kanske till och med fler? Man vet aldrig, men jag vet att han är vass just nu.


" Vi vet att vi kan vinna över dem om vi spelar vårt spel. Vi vann över dem två gånger förra året. Vi behöver poängen, och vi kommer göra vårt bästa." - uttalade Anelka.

 
/ Rukksar

8 kommentarer:

 1. Två Vinster Nu Och Vi Är Med I Top 3 IGEN!

  SvaraRadera
 2. Två vinster mot United! :D

  SvaraRadera
 3. - LUUUUUUUUUUUUUUIZ AAAAAAAH VAD JAG NJUTER !

  SvaraRadera
 4. - fan vad den här matchen går mig på nerverna just nu! GAH!

  SvaraRadera
 5. - FUCKING UNDERBART! LAMPARD <3

  SvaraRadera
 6. Bara jag som tror LITE på en liga titel? Om både Arsenal och United förlorar 3 - 4 matcher och Chelsea vinner resten så är dom faktiskt PL Mästare igen.


  Go The Blues!

  SvaraRadera
 7. Luiz-player of the match :P

  Blir jävligt taggat också när Drogba sätter igång publiken :P

  SvaraRadera
 8. HODA DET HÄR ÄR FANTASTISKT JAG DÖÖÖÖÖR AV GLÄDJE :D

  Robyn- INGET ÄR OMÖJLIGT :D

  RallyLaxxen- Luiz förtjänar att bli player of the match! Och Drogba är Drogba, han har det här lilla extra! ;)

  SvaraRadera