måndag 28 februari 2011

Första mötet mot Manchester United i Premier League


Imorgon är det äntligen dags! Det är dags för stormötet mellan The Blue lions och The Red devils på Chelseas hemmaplan. Det är nämligen den här kvällsmatchen vi alla har väntat på och sett framemot. Det här är ett oerhört stort möte, och hur kommer det att gå? Kommer Fergusons män att besegra Ancelottis män så som de gjorde i Communiy Shield den 8:e augusti innan Chelseas målkalas började i Premier League, eller kommer Ancelottis män att besegra Fergusons män efter Chelseas dåliga period? Ferguson lyckades iallafall besegra The Blues som hade haft en oerhört fantastisk säsong i fjol, och att Chelsea inte skulle kunna visa samma glöd i Community Shield var ingen beredd på, utan man tänkte en Chelsea som lätt skulle kunna vinna över United precis som i fjol då Chelsea vann båda matcherna i Premier League och även Community Shield. Men vi vet inte hur det kommer att se ut imorgon. Vi har en stor anledning till att vara nervösare än United fansen. Vi har inte haft en bra tid, men det har United haft. Vi har haft sju förluster i ligan medan United har haft en. Vi har inte haft självförtroende medan United har haft deras på högsta nivå. Vi har inte sett lika vassa ut som i fjol, men United har lyckats vara vassare än i fjol. Vi har inte vunnit över United den här säsongen, men det har United gjort. Vi har inte vunnit över United i Premier League i år, OCH det har inte United heller gjort. United har aldrig lyckats besegra Chelsea på Stamford Bridge efter att Abramovic köpte laget, så vi får hoppas på att det fortsätter så.Vi behöver den här vinsten lika mycket som United behöver den. United måste se upp för Arsenal som försöker att ta över Uniteds första plats, och om de lyckas med det så kanske det inte blir någon liga titel för Ferguson i år. Chelsea måste ta sig till fjärde plats för att sedan komma med i Champions League, fjärde platsen är alltså första målet, och för att komma dit måste Ancelotti vinna de kommande matcherna.

Nu gäller det att Torres gör mål för första gången i Chelsea tröjan, nu är det alltså dags! Torres som lyckades skaka om Uniteds försvar två år sen på Old Trafford då resultatet blev 4-1, ser framemot mötet. Efter 4-1 vinsten har många ställt frågan om Vidic egentligen kan hantera Torres eller inte. Vi får hoppas på att Torres kan skapa samma trubbel för Uniteds försvar som han har gjort som Liverpool spelare. Anledning till varför Vidic kommer att ha kaptenbindeln imorgon är för att Rio Ferdinand inte kommer att finnas med i truppen på grund av skada. Bra nyheter för Chelsea, men Torres är inte lika glad. Han tycker om att utmana, och att få utmana Vidic och Ferdinand skulle han gärna vilja göra.


" Du vill spela bra mot dessa spelare för att visa att du kan göra det. Vidic och Ferdinand har alltid varit en stor utmaning för mig, så jag hoppades på att de båda kunde spela. Vissa människor föredrar hellre att de större spelarna inte spelar men jag föredrar att spela mot dem." - uttalade Torres


Torres tycker att det ska bli ett intressant möte och det även kan göra så att Chelsea kommer tillbaka och kämpar för titeln. Enligt spanjoren så är det en av de viktigaste matcherna den här säsongen, och om Chelsea lyckas vinna imorgon kommer poängskillnaden att minska mer. Just nu har United 15 poäng mer än vad Chelsea har.

" Matchen mot Chelsea är stort, och vi vill vinna. Vi kommer att gå dit med mycket självförtroende" - uttalade Javier Hernandez. (Chicharito)

" Jag tror att vi kan vinna över Chelsea. De vill också vinna lika mycket som oss, så det kommer att bli svårt." - uttalade Nani


Såhär har det sett ut för United :
Mars

01 FebUnited 3 - 1 Aston Villa


05 FebWolves 1 - 2 United


12 FebUnited 2- 1 City


19 FebUnited 1 - 0 Crawley Town (FA Cupen)


23 FebMarseille 0 - 0 United ( CL ) 


26 FebWigan 0 - 4 United/ Rukksar

2 kommentarer:

 1. - Riktigt bra inlägg hjärtat! Men tror dock inte Torres kommer näta.. kanske Drogba och då hade det varit ännu grymmare! Haha!

  - Och nu är det faktiskt vara några timmar kvar.. Herregud jag kan tänka mig hur nervös du är! Ska jag vara ärlig så är jag också det .. liiite .. haha! Vill ju att Chelsea ska vinna! Come on Blues, svik oss inte!

  SvaraRadera
 2. Tack hjärtat!:)

  hahah jag har också en känsla av att Torres inte kommer att näta -.-

  Hahaha sötis, du e fett skön! jaaaa nu gäller det!!! aså omg har väntat på det här såå länge! hahah skulle bli heartbreaked ifall de sa att matchen e inställt i sista minuten. koomigeen Chelsea nu gäller det!

  SvaraRadera