söndag 14 oktober 2012

Resultat från landskamperna

Gary Cahill var den enda Chelsea spelaren som startade från elvan för England i vinsten mot San Marino på Wembley. Ashley Cole satt kvar på bänken under hela mötet medan Cahill spelade klart hela matchen.
England lyckades vinna med 5-0 och de två första målen gjordes av Wayne Rooney. Sedan gjordes två mål från ännu än Manchester United spelare, Danny Welbeck. Det sista målet fick Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain göra.
Branislav Ivanovics Serbien fick möta Belgien som innehöll Eden Hazard, Kevin De Bruyne och Thibaut Courtois. Det blev en vinst för Belgien och De Bruyne som byggde upp det första målet fick sedan själv  göra matchens andra mål i 3-0 vinsten.
För taktiska skäl byttes Hazard ut i den 55:e minuten och De Bruyne lämnade planen i den 87:e minuten. Belgien toppar deras grupp med sju poäng från tre matcher precis som England gör.
För Petr Cechs del blev det en vinst med hans Tjeckien då de mötte Malta. Tjeckien lyckades vinna matchen med 3-1, och det är värt att nämna att Cech låg bakom en straffräddning i matchen.
Spanien vann deras match med 4-0 mot Vitryssland. Torres fick inte någon speltid och satt kvar på bänken under hela mötet. Det första spanska målet gjordes av Jordi Alba och sedan lyckades Pedro göra hat-trick.
Både John Mikel Obi och Victor Moses lyckades göra mål för Nigeria i 6-1 vinsten mot Liberia i lördags. Victor låg bakom en fin krossboll som sedan nickades in till ett mål, och därefter lyckades han själv göra det tredje målet. Det fjärde målet gjordes av Mikel genom en straffspark. Moses gjorde ett andra mål och det målet gjordes efter en krossboll från Mikel.