söndag 10 oktober 2010

Vinst för Frankrike

EM-Kval

Förra månaden fick Frankrike nöja sig med en hemmaförlust mot Vitryssland i EM kval. Under lördags kvällen då Frankrike mötte Rumäninen hemma trodde man att matchen skulle sluta oavgjort, men med bara sju minuter kvar i ordinare tid så prickade Loic Remy, som spelar i Marseille bollen i mål. En räddande situation för Frankrike. Ett till mål lite senare av Yoann Gorurcuff som säkrade en 2-0 ledning till Frankrike. Florent Malouda deltog under hela matchen för Frankrike. Maloudas enda mål chans var under första halvlek då han sköt ett skott precis uatnför målet.

U21:s EM-Kval

Jeffery Brumas Holland måste få till vinster för att komma med i EM efter att de förlorade mot Ukraina med 3-1 i lördags.

För Englands del gick det mycket bättre då Josh McEachran gjorde första målet mot Albanien. Matchen slutade med 6-1. Aziz Deen-Conteh satt bänkad under hela matchen.

Anton Rodgers fick spela första halvlek för Irland då de vann med 2-1 över Bulgarien.