onsdag 13 juni 2012

ROBERTO DI MATTEO - KLAR


Äntligen har Chelseas officiella hemsida meddelat att Roberto Di Matteo är Chelseas nya tränare. Di Matteo har signerat ett två års kontrakt med klubben, och jag ser verkligen framemot att få se italienaren träna Chelsea nästa säsong efter hans succé i fjol. Han har redan lyckats vinna två titlar, Champions League och FA Cupen, och nu kan vi bara vänta och se vad mer han har att bjuda på. Kanske en ligatitel också, eller vad säger ni?

"Roberto visade klart att han har alla kvalitéer när han sporrade truppen och såg till att skriva historia."- säger Chelseas vd Ron Gourlay glatt.

"Jag är väldigt nöjd med att ha fått jobbet som manager för A-laget. Vi uppnådde fantastiska saker förra säsongen och skrev klubbhistoria. Nu siktar vi på att bygga vidare på det och jag har redan börjat planera inför nästa säsong och ser fram emot försäsongen."-säger manager Di Matteo.

Nu när det är klart med Robbie kan vi luta oss bakåt och vänta på de spännande värvningarna som har gjorts och troligen kommer att göras.

"Vi ska jobba närmare med Roberto den här veckan och framåt, några spännande värvningar har redan gjorts och Roberto har bidragit i dem."

/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar