tisdag 3 april 2012

Ivanovic glad efter 4-2 vinsten. Mikel respekterar Roman. Kalou vill inte tänka på hans framtid


Branislav Ivanovic har definitivt fått värdig uppmärksamhet under de senaste matcherna efter att han har gjort oerhört viktiga mål för Chelsea. Det viktigaste målet han har gjort under den senaste tiden är helt klart målet som avgjorde matchen mot Napoli i Champions League. Hade inte Ivanovic sparkat in det sista målet den kvällen, hade matchen antagligen avslutat med straffsparkar. I lördags var Ivanovic på språng igen och sparkade in två viktiga mål mot Aston Villa på Villa Park.

"Det var en väldigt svår match och det är alltid svårt på Villa Park."- sa Branislav.

"Vi startade matchen bra, vi gjorde de två målen och det stod 2-0, men det var inte över. Man får alltid en chock när det står 2-2 från 2-0, men jag tror att vår snabba reaktion och de snabba målen avgjorde resultatet tillslut."

Det första målet i matchen gjordes av Daniel Sturridge men sedan sparkade Ivanovic in det andra målet. I den 82:a minuten gjorde Ivanovic därefter hans andra mål i matchen, och detta gjorde så att Chelsea tog ledningen igen från 2-2 resultatet.

"Det känns alltid bra att göra mål eftersom man får självförtroende men tre poängen som vi vann är viktigare än målen." - förklarade försvararen.

Fernando Torres gjorde det sista målet sent i andra halvlek och en glad Torres firade sedan målet med lagkamraterna.

"Fernando spelade jätte bra, han spelade för laget och han blir bara bättre och bättre." - sa Ivanovic.


"Målet var en rättvis belöning till honom och jag tackade honom för de två assisterna. Alla här vet vad han är för typ av spelare. Han spelar inte för sig själv och det är ett nöje att få spela med honom. I framtiden kommer han att bli en av de viktigaste spelarna för klubben."

                                                            ***


John Obi Mikel berättar att Chelsea spelarna respekterar deras ägare Roman Abramovich. Fastän ägaren är känd för att göra plötsliga beslut förklarar mittfältaren att Roman har rätt till att göra det, speciellt nu när han finansierar från egen ficka.

"Det har varit en svår säsong och man kan ifrågasätta ägaren, men han vill ha resultat och han vill vinna titlar." - säger Mikel.

"Det är hans pengar, hans lag, så han har rätt till att ändra saker och ting. Jag tror att vi alla respekterar det."

"Om han nu skulle säga att han vill bli av med oss spelare och köpa nya så måste vi respektera honom. Det är hans pengar och hans verksamhet."

"Nu är det Robbie som är vår tränare, och vi alla måste respektera det. Laget kommer först och vi måste respektera de spelarna som får spela."

"Vi är alla tillsammans och hjälper varandra, till och med från bänken."

                                                            ***


Arsenal, Milan, Bayern Munchen och Inter är lag som har länkats till Salomon Kalou. Rykten säger att anfallaren kanske kan vara på väg från Chelsea efter säsongens slut, men Kalou menar att han inte tänker på hans framtid just nu, och att han bara tänker på Chelsea.

"Jag är en Chelsea spelare och jag vill avsluta säsongen starkt."- sa anfallaren.

"Förhoppningsvis ska vi kunna vinna Champions League och FA Cupen och även avsluta säsongen i en bra position så att vi kan spela i Champions League nästa säsong."

"Jag tänker inte på transfer än. I slutet av säsongen kommer allt vara klart hos alla."

"Chelsea är en stor klubb och jag tycker om klubben så låt oss vänta och se om vad som händer."


                                                       ***/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar