söndag 1 april 2012

Aston Villa 2-4 Chelsea. Luiz hoppas på Champions League nästa säsong. Nytt om Isla och Torres


Ber om ursäkt för att det inte blev en matchanalys om senaste matchen, jag var lite upptagen! Men tänkte ändå gå igenom vinsten lite snabbt. Det blev en storvinst med 4 bortamål mot en Aston Villa på Villa Park som Chelsea inte har haft det så lätt mot under de senaste säsongerna.

Chelseas första mål sparkades in av Daniel Sturridge, därefter gjorde Branislav Ivanovic två stycken och Fernando Torres den sista. Aston Villa lyckades spräcka deras nolla och spelade fram två mål, vilket ledde till att det stod 2-2 ett tag mellan de två lagen innan Ivanovic och Torres hittade målet. Aston Villas mål gjordes av Collins och Lichaj.


Matchens höjdpunkter var Di Matteo som återigen imponerade inom fotbollsvärden, Ivanovic som lyckades näta in två mål, Chelseas fantastiska samarbete och Torres som gjorde det sista målet i matchen.


Aston Villa (4-4-2): Given; Lichaj, Collins, Baker, Warnock; Bannan, Gardner, Herd (Albrighton 70), Ireland; Agbonlahor (c), Weimann (Heskey 81).


Chelsea (4-2-3-1): Cech; Ivanovic; David Luiz (Cahill 44), Terry (c), Cole; Mikel Obi, Lampard; Sturridge, Mata (Malouda 73), Kalou (Ramires 58); Torres.

Di Matteo efter 2-4 vinsten:                                                      ***


David Luiz berättar att han inte vill vara med i Europa League nästa säsong. Brasilianaren förklarar att det är Champions League han har drömt om och han tror att Chelsea kan vinna CL i år vilket leder till att Chelsea får spela i CL nästa säsong. Annars återstår det bara en väg, och det är att ta sig till fjärde platsen i ligan och kvala.

"När jag signerade för klubben ville jag vinna Champions League. Jag vill inte spela i Europa League, jag vill vara med i Champions League."-säger Luiz.

"Jag vet att vi inte ligger bra till i ligan, men det är fortfarande möjligt att vinna CL och FA Cupen."

"Och glöm inte att Man United eller Man City kommer att avsluta säsongen genom att inte vinna något." 

                                                  ***


Chelsea, PSG, Lokomotiv Moskva och Inter är tre lag som är ute efter Udineses mittfältare Mauricio Isla. Nu säger agenten Claudio Vagheggi att Inter ligger närmast och att det är ett lag som 23-åringen kan tänka sig att spela för. 

                                                       ***


Det snackas om att Fernando Torres kanske är på väg till Italien i sommar, men agenten som är medveten om ryktena menar att han inte ska någonstans. Torres har länkats till klubbar så som Juventus och Roma.

"Vi känner till det nya amerikanska projektet i Roma och Luis Enriques filosofi, men om Roma vill ha Torres kommer de att prata med Chelsea."-säger agenten Antonio Sanz till pagineromaniste.com.

"Den italienska ligan har en bra standard, men just nu har vi inga diskussioner med Roma eller Juventus."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar