tisdag 3 januari 2012

Terry stöder Villas-Boas. Terrys bild på indisk cigarettpaket. Nytt om Kakuta


Under den senaste tiden har det skrivits mycket om Chelsea i tidningarna. Vissa skribenter menar att atmosfären i omklädningrummet inte har varit bra och att de äldre spelarna är missnöjda med Villas-Boas taktiker, och detta ska vara en anledning till att Anelka och Alex lämnar Chelsea.

Däremot såg det verkligen inte ut som att spelarna är missnöjda med tränaren då de faktiskt sprang fram till honom efter Ramires 1-0 mål mot Wolves i måndags, och kramade om Villas-Boas. Olika tidningar har hävdat att John Terry inte var med och firade när Ramires sprang till Villas-Boas.

Självaste kaptenen John Terry menar att det inte alls är oroligt i omklädningsrummet och att han ger Villas-Boas full stöd.

"Jag vill få det klart, jag stöder Villas-Boas till 100%. Det finns inga problem bakom kameran."- sa Terry till London Evening Standard.


"Roman stöder honom till 100 procent, det gör även klubben, och han gör långsiktiga ändringar. Han kommer att vara bossen och vi måste respektera hans beslut."

"Tränaren klargjorde att de spelare som vill stanna kommer att stanna och de som inte vill kan gå vidare. Jag har sett på tidningen att människor säger att jag inte firade med tränaren efter första målet mot Wolves, men det gjorde jag."

"Jag sprang över dit och jag var orolig att Wolves skulle börja matchen och börja spela medan vi firade. Jag firade väldigt snabbt med honom, efter matchen också."


Det är ju nästan sorgligt att Terry ska behöva förklara för tidningar om hur han firade efter ett mål, om han inte sprang till Villas-Boas eller inte, och hur länge han firade med Villas-Boas, men ibland är det sådant fotbollsspelarna får acceptera då median alltid kommer att bry sig om onödiga saker.

Terry tror att rykten om omklädningsrummet har kommit som en följd efter den dåliga formen i Premier League då de bara har vunnit en av de fem senaste liga matcherna.

"Från resultatets synvinkel har vi gett människor möjligheten till att skriva olika saker. Människor ser detta mycket djupare sätt än vad det är egentligen."

"Samtidigt måste vi vinna mycket mer, vilket jag är säker på att vi kommer göra. Först och främst är klubben mycket större än någon av oss och kommer att komma före oss från och med nu och i framtiden."

                                                          ***


John Terry finns med på ett cigarett paket i Indien, och givetvis har företaget som har gjort paketet inte tillåtelse till att använda Terrys bild, det är alltså något olagligt. Bilden är väldigt suddig, men mannen som finns på bilden kan nog inte vara någon annan än självaste Chelsea kaptenen.


En representant för Terry säger så här: "Vi har instruerat advokater att vidta nödvändiga återgärder."

Den Indiska regeringens styrelse för visuell publicitet skapade bilden, men enligt den indiska pressen är det fortfarande oklart om hur Terrys bild hamnade där. 


                                                            ***


Två storklubbar har visat intresse för Chelseas Gael Kakuta som just nu är utlånad till Bolton. Det är Marseille och Olympiakos som har fastnat för Kakuta, men det är dock inte bara två klubbar som Kakuta har efter sig, utan det finns även sex andra klubbar som skulle vilja signera honom.

Tidigare trodde man att Dijon skulle signera Kakuta men Dijons tränare Patrice Carteron har avslöjat att Mareille ligger före.

"Vi samtalar med Chelsea."- sa Carteron.

"Jag har en överenskommelse med Villas-Boas, men sex klubbar är intresserade av spelaren, inklusive Marseille och Olympiakos, som har lagt mer pengar på bordet."

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Stackars Terry! Men det är ganska vanligt att man använder fotbollsspelarnas ansikte utan att tänka på att man måste ha ett avtal. Jag såg en bild på en frisörsalong som hade en bild på C.Ronaldo. :P

    SvaraRadera
  2. Jaa det händer väldigt ofta de använder fotbollsspelare! Men det som är synd är ju att Terry eller Ronaldo inte får några cash för det! haha :)

    SvaraRadera