onsdag 25 januari 2012

Chelsea i Mallorca. Nytt om Bruyne, Alex och Lucas.


Istället för att träna i det kyliga vädret i London har truppen åkt till Mallorca där de får njuta av värmen och koppla av lite grann. De sitter givetvis inte och solar med varsin drink i handen, utan de tränar för fullt, men med fina växter och berg runt omkring sig.Första träningen har gått bra på Real Mallorcas träningsbas samtidigt som det inte har varit alltför jobbigt. Rutinerna ser lite annorlunda ut men de ser till att stretcha och träningen har varit lika intensiv som den är på Cobham. Förändringarna är nog vädret, miljön och de svala och sköna promenaderna längs stranden vid eftermiddagen.


Idag (onsdag) hade grabbarna deras andra träningspass, och även den här gången har det gått lika bra som i tisdags.

Oriol Romeu har tidigare varit där som Barcelona spelare med B laget, och han säger så här:

"Jag tror att jag har varit här två eller tre gånger."-sa Oriol som lyckades näta idag. "Jag har aldrig gjort ett sådant mål här."-sa han skrattande, och sedan fortsatte han: "Det är ett fint ställe och en bra fotbollsplan. Beslutet om att komma hit var bra."


"Det har känts bra att komma tillbaka till Spanien för några dagar med Chelsea. Nu har vi spenderat några dagar här och det har varit fint väder, en fin stad tycker jag, att koppla oss bort från saker i England har varit bra för oss."-sa Romeu.

"Det har skett mentala förändringar, förändringar i rutinerna, en förändring i det vi annars alltid gör eftersom vi tränar på en annan plan, en annan stad, vädret, och det har hjälper. Att göra något annorlunda är en bra idé i mitten av säsongen, och det här vädret gör alla glada."

Idag fick Frank Lampard också joina in under träningen men han fick ta det lite lugnare än de andra. Imorgon (torsdag) hinner de med ett till träningspass innan de tar flyget hem igen vid eftermiddagen.


                                                          ***


Kevin de Bruyne som ska kosta 8,5 miljoner pund har nu länge varit länkat till Chelsea, men Villas-Boas ska tydligen ha fått mer intresse för wingern efter Champions League mötet mot Genk den här säsongen. Nu sägs det att Genks chef Dirk Degraen var i London igår kväll för att slutföra affären med Chelsea.

Däremot kommer vi troligen inte få se mycket av Kevin den här säsongen om han nu signerar för Chelsea. Villas-Boas planer är tydligen att låna ut 20-åringen till Genk igen tills säsongens slut.


Det verkar som att det inte blir någon flytt till QPR för försvararen Alex. Den 29-åriga brasilianaren har varit länkad till Rangers då han hamnade på transferlistan, men enligt källor vill inte Mark Hughes klubb matcha Alexs lönekrav.


Den talangfulla 19-åriga Lucas som spelar för Sao Paulo är länkad till både Inter Milan och Chelsea, och det har ryktats om att Inter redan är på väg att förhandla med Sao Paulo. Lucas agent Junior Pedroso säger dock tvärtom då han menar att de inte har pratat med det italienska laget angående Lucas.

"Informationen är felaktig."-säger agenten till FcInterNews.it.

Agenten klargör också att Lucas inte har några tankar om att lämna Sao Paulo och att han kommer stanna kvar i klubben tills sommaren. Utköpsklausulen för Lucas ligger på 66,7 miljoner pund.

"Sao Paulo har inte uttryckt något intresse av att sälja Lucas, men jag kan säga att vi har hört från folk som är anknuten till klubben om ett bud från Chelsea som ligga på 29,1 miljoner pund."-sa agenten.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar