torsdag 15 december 2011

Rapporter menar att det kan ske ett byte mellan Chelsea och Barca


Nya rapporter skriver att Chelsea kan vara på väg att byta ut Torres mot Barcelonas David Villa. Olika källor har hävdat att Villa kan vara på väg att lämna Barcelona, precis så som det skriv om att Torres kan vara på väg att lämna Chelsea. Den engelska pressen menar att det kan ske en "swap of flops."


Den dyraste spelaren inom engelsk fotbollshistoria, Fernando Torres, har under de senaste matcherna börjat från bänken och det har även gått så långt att spanjoren inte alls fick spela i supermötet mot City. Rapporter menar att det är dags för Torres att byta klubb nu när Chelsea är redo att sälja honom för reapriset 20 miljoner pund. Fernandos måltorka har även lett till att olika tidningar hävdar att han till och med kan vara på väg till hans gamla klubb Liverpool där Chelsea köpte honom för 50 miljoner pund.

Till The Telegraph har Chelsea sagt så här: "Det är nonsens. Torres förblir en del  av våra långsiktiga planer."


Chelsea har länge varit intresserad av den spanska anfallaren David Villa som kostade 40 miljoner euro för Barcelona när han lämnade Valencia. Villa som var bänkad i den senaste El Clásico matchen mot Real Madrid har fått starta från hälften av Barcas liga matcher den här säsongen. Nu menar spanska Marca att Barca har placerat David Villa på transferlistan. Anfallaren har inte bara länkats till Chelsea, men också till Liverpool och Aston Villa, och enligt Marca är Chelsea det laget som har mest chans för att signera 30-åringen.

Däremot har Pep Guardiola sagt att Marca ljuger.


"Marca ljuger. Jag har inte pratat med David Villa efter matchen i Madrid, men alla spelare finns med i mina planer." - sa Pep Guardiola.

"Jag är den som kommer på 25 olika startelvor under säsongen eftersom jag tycker att det är bästa lösningen."

"De flesta spelarna som är här kommer att vara kvar säsongen ut och även över nästa."

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. när börjar de afrikanska mästerskapen rukksar:)?

    SvaraRadera
  2. Börjar den 21:a januari och slutar den 12:e februari :)

    SvaraRadera