onsdag 14 december 2011

Mata menar att Chelsea är en familj. Drogba i Hamburg tillsammans med fotbollslegender. Nytt om Vargas och Torres


Juan Mata som har lyckats bli en nyckelspelare i Chelsea menar att vinsten mot City bevisar att Chelsea är som en familj. Han tycker att Villas-Boas borde få en massa beröm för den oerhört fantastiska jobb han har gjort i den senaste tiden med Chelsea, då han räddade laget från att åka ut ur CL till att besegra Man City. Förändring har givetvis skett i Chelsea, och Mata menar att förändringen är att laget har fått mer självförtroende.

"Laget har visat att vi är enade bakom tränaren under de värsta stunderna."-sa 23-åriga Juan Mata.

"Nu när vi är igång igen, allt är positivare och lättare, men vi har visat att vi håller ihop med tränaren och de andra tekniska personalen, som en familj." 


Juan Mata menar att det viktigaste inom sport är förtroende. Spanjoren känner att Chelsea har mer förtroende nu, och detta kan man se i de senaste resultaten.

"Nu har vi besegrat ligaledarna, vi har besegrat Valencia, och vi kan fortsätta att växa och växa i självförtroendet. Det kommer att bli mer och mer."-sa Mata. 

Juan talade väl om hans "familjemedlem" Frank Lampard som gjorde 2-0 målet, efter vinsten mot Manchester City: 

"Lampard är en legend här, en legend som gör en massa bra saker för klubben."

"Jag har bara känt honom i några månader, men han är en bra kille, och han har varit väldigt trevlig mot alla de nya spelarna."

"Han har erfarenhet av att behålla lugnet, även när han inte spelar, han vet att det kommer finnas tillfällen då han kommer att spela eftersom det finns så många matcher."

"Han har fortfarande mycket att ge. Han kommer göra många mål och spela många matcher den här säsongen, jag är säker på det."

                                                         ***


I tisdag kväll spelades det en fotbollsmatch emot fattigdomen i Hamburg. Stjärnor som fortfarande spelar i Premier League och har spelat gick samman med fotbollslegender så som Zinedine Zidane, Ronaldo, Luis Figo, Gheorghe Hagi, Pavel Nedved, Fabio Cannavaro och Steve McManaman. Didier Drogba och Blackburn försvararen Michel Salgado var med i laget och hjälpte till de före detta fotbollsstjärnorna då de mötte Hamburg Allstars laget. På plats fanns flera före detta Premier League spelare så som Claude Makelele, Jens Lehmann och Dwight Yorke. 

                                                           ***


Mirror Football rapporterar att Eduardo Vargas agent har sagt att Chelsea inte har lagt bud på den chilenska spelaren. Den 22-åriga Vargas som många anser är den nya Alexis Sanchez har länkats starkt till Chelsea, och så här säger agenten Mark Griffiths till Calciomercato.it:

"Han är definitivt en spelare som lockar massa intressen."

"Har det varit ett officiellt erbjudande från Chelsea? Deras scout är en chilenare, Jorge Alvial, så det är förväntat att de bästa spelarna från hans land kommer att kopplas till The Blues."

"Hur som helst, vi har inte fått något officiellt erbjudande från London. De kanske kommer att erbjuda något i framtiden, men nu finns det inget."

Hans agent meddelade också att det samma gäller för de andra europeiska klubbarna som har länkats till Vargas. Den 22-åriga stjärnan har länkats till klubbar så som Milan, Inter, Napoli och Arsenal. Enligt agenten är Vargas värd ungefär 10 till 12 miljoner pund. 

"Vargas som nästa Sanchez? Jämförelser har gjorts, men jag tycker att han är bättre i många områden än Barcelona spelaren eftersom han gör flera mål."- sa Vargas agent.
          

Mirror Football skriver att Chelsea ska vara beredda på att ta emot 30 miljoner pund för att kunna sälja Fernando Torres nu i januari enligt en rapport. Rapporten hävdar att Chelsea från början bara ville låna ut Torres så att han skulle komma igång mer, men nu ska klubben kunna tänka sig att sälja anfallaren. 

/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. tråkigt om torres bytar klubb :/ vilken klubb tror du han går till om han nu går

    SvaraRadera
  2. Han kommer säkert gå till en spansk klubb kanske sevilla eller malaga men hoppas verkligen han inte göra det

    SvaraRadera