onsdag 5 oktober 2011

Jason Cundy pratar om SW6:s framtid. Nytt om landslagsuppehållet.


Fastän Stamford Bridge har varit Chelseas hem i 106 år tror jag faktiskt att klubben har seriösa planer på att byta arena. Om jag minns rätt så dök det upp olika rubriker om att Chelsea ville byta arena redan i fjol, men då meddelade klubben att detta inte var sant, men nu nekar inte klubben. Vi får se om aktieägarna får en "walk of honour" och säsongsbiljetter tillslut! Jag kan däremot säga att det är många Chelsea supportrar som inte stödjer detta då det redan har skapats en grupp i Facebook som kallas för "Save the Bridge."

                                                          ***


Chelseas nästa match kommer inte spelas förrän den 15:e oktober på grund av landslagsuppehåll, och detta betyder att flera Chelsea spelare ska representera deras länder för att bland annat spela EM-kval. 

Engelsmännen John Terry, Frank Lampard och Ashley Cole kommer kvalificera sig med England om de undviker förlust mot Montenegro nu på fredag. Om England förlorar matchen måste Capello vänta och se hur det går för Montenegro som möter Schweiz på tisdag. Fabio Capello har lovat i FATV att England ska vinna deras match.


Fernando Torres kan nu pusta ut efter att han och hans lagkamrat Juan Mata har blivit utvalda till Spaniens trupp som redan har lyckat kvalificera sig. Men därför betyder det inte att Spanien inte ska spela en match, utan den här gången åker truppen till Prag för att möta Petr Cechs Tjeckien nu på fredag, därefter åker Spanien till Skottland för att möta Alicante. Fernando Torres har blivit varnad av Del Bosque då tränaren han krävt att han måste prestera för Chelsea och i Spaniens två kommande matcher om han vill spela i EM.

För Tjeckiens del är det en match mot Litauen som väntar efter Spanien matchen. Tjeckien ligger på andra plats i grupp I just nu.

Raul Meireles Portugal ligger etta i grupp H med två matcher kvar att spela, däremot har både Danmark och Norge lika mycket poäng som Portugal. Om Portugal lyckas vinna båda deras matcher mot Island och Danmark kommer Portugal att kvalificera sig.


Florent Maloudas Frankrike kommer också kunna kvalificera sig om de lyckas vinna mot Albanien på fredag och undvika förlust mot Bosnien på tisdag vilket är deras sista match. Båda matcherna spelas i Frankrike.

Ivanovic som är med i Serbiens trupp måste vinna en andraplats eftersom Italien redan har säkrat första platsen. Första mötet sker mot Italien på fredag och det andra mötet spelas på borta plan mot Slovenien nästa tisdag. 

Även Romelu Lukakus Belgien måste kämpa för en andra plats i deras grupp efter att Tyskland har säkrat första platsen. Belgiens första match som spelas på fredag mot Kazakstan, och sedan åker truppen vidare för att möta tyskarna nästa tisdag. 


Det ska även spelas matcher i Afrika och inte bara i Europa eftersom kval matcherna för African Cup of Nations fortsätter. John Mikel Obi är med i Nigerias trupp, och Nigeria måste vinna deras match mot Guinea med minst två mål om de ska garantera en kvalificering. Efter den matchen möter de Ghana i en vänskapsmatch nästa tisdag i Abuja.

Didier Drogbas och Salomon Kalous Elfenbenskusten är redan klara för African Cup of Nations, men ska ändå möta Burundi nu på söndag, och detta är Elfenbenskustens sista match. 

Vi har även några matcher i Latinamerika, som till exempel Brasiliens två vänskaps matcher mot Costa Rica på fredag och Mexico på söndag där vi troligen kommer få se David Luiz spela. 

                                                       ***
Jag hittade några roliga videos som jag gärna vill dela med mig!

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ BYT INTE ARENA :(!

  SvaraRadera
 2. - p.s jag förbjuder dig att gilla marchisio! du får inte gilla någon bianconeri! eller en laziale .. eller en interista .. eller en milanista .. eller en napolitanare .. eller en .. ja du fattar :)! haha!

  SvaraRadera
 3. Vill verkligen inte att vi lämnar Stamford Bridge :(

  HAHAH, men Hoda, han är ju så himla duktig! :(

  Kram vännen! :)

  SvaraRadera