onsdag 26 oktober 2011

Ett klagomål om Terry har skickats till FA


Nu har QPR haft sitt möte med Anton Ferdinand, och ett klagomål har skickats till FA, och det här klagomålet kan leda till stora trubbel för Terry. FA ska nu börja jobba med situationen och kommer att komma med ett beslut så snarast som möjligt. FA klargör också att de tar rasistiska begrepp väldigt seriöst vilket inte får förekomma inom fotbollen. Om FA anser att Terry är skyldig kan han vara tvungen att lämpa över kaptensbindeln till någon annan i landslaget.

"Jag välkomnar FA, och ser framemot att rensa bort mitt namn. Fram till dess har jag inga ytterligare kommentarer." - har Terry sagt.

André Villas-Boas stödjer Terry och är väldigt säker på att Terry inte har sagt något rasistiskt till Ferdinand under borta matchen i söndags.

"Terry har sagt sitt och vi stödjer honom." - säger Villas-Boas.


"Han är övertygad om det han sa till Anton efter matchen. Anton befann sig i vårt omklädningsrum och för oss var det end of story. Det är bara en stor missförståelse:"-förklarar bossen.

"Klubbarna har kontakt med varandra och för oss är detta över. Vi stödjer spelaren."

"John Terry representerar hans land på den högsta nivån, internationellt, och människor som representerar deras länder bör ha full support, istället för berättelser som är baserade på spekulationer."

Jag är övertygad om att även Chelsea tar rasistiska kommentar väldigt seriöst, och jag tror inte att vår kapten skulle glömma bort det och säga något sådant. Chelsea vet att Terry är en respektfull människa och det är just därför han får bära vår kaptensbindel.

Enligt Ferdinand var det lugnt mellan Terry och honom efter matchen. Han påstår också att han inte var medveten om några rasistiska kommentarer från Terry förrän de chattade med varandra.

Enligt Mirror Football har en person sagt så här: "Efter matchen sa Anton att Terry frågade om allt var lugnt mellan dem."

"Spänningarna var höga i matchen och det sägs att Terry blev retad under matchen för att ha legat med lagkamratens tjej, och det var detta det handlade om."

"Det var först efteråt när Anton började får olika mess från vänner då de frågade om Terry hade kallat honom för Black C*** som han började tänka på saken och ville veta varför Terry frågade om det var lugnt mellan dem."

"Det är långt ifrån lugnt, om han visste vad Terry påstods ha sagt på  planen skulle Anton aldrig varit "Pally-Pally" efter matchen. Anton säger att han aldrig anklagade Terry för rasistiska kommentarer under matchen."

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar