tisdag 25 oktober 2011

Shaun Derry menar att Foy var en underbar domare. Terry och Villas-Boas ute på hal is. Chelsea intresserade av 14-årig mittfältare.


Efter den otäcka matchen kritiserade André Villas-Boas domaren Chris Foy då han anser att han gjorde orättvisa bedömningar under matchen, men QPR:s Shaun Derry tycker absolut inte som Villas-Boas och har istället stöttat domaren efter de kritiker han har fått. Derry verkar ha tappat förståndet eller något, och man undrar ju verkligen vad han skulle ha sagt om domaren var emot hans lag istället. 

"Jag tycker att båda röda korten var rätt." - sa Derry efter vinsten mot Chelsea. 

"Jag tycker att domaren var super. De flesta gula korten var till Chelsea spelarna och jag känner att vi betedde oss." - säger Derry som också tycker att QPR inte var aggressiva under matchen. 

Derry berättar att QPR hade en plan innan matchen, och det var att sätta press på Chelsea i vissa tillfällen vilket han anser funkade väldigt bra.

"Det kanske gör ont för dem eftersom de visade att till och med de bästa spelarna kan förlora förståndet."- sa Derry när han kommenterade Chelsea.

Derry kommenterade också Villas-Boas kritik mot domaren:" Det är väldigt lätt att säga sådana saker. Från min vy dömde domaren de största situationerna rätt."

                                                           ***


Enligt Mirror Football ska John Terry tillsammans med två lagkamrater ha tjafsat med Rangers spelarna i omklädningsrummet efter matchen. Den brittiska polisen har avslöjat att de undersöker ett påstående om att Terry har sagt rasistisk kommentarer till Anton Ferdinand under matchen. Polisen tog sig dit när någon där ringde och bad dem komma. Terry nekar till detta och har försökt att förklara för Ferdinand att han inte har sagt något.

Enligt QPR fansen har Terry sagt : "F******* black c***". 

Idag (tisdag) ska QPR ha ett möte med Ferdinand och bestämma om de ska skicka ett klagomål till Football Association.

"Jag är besviken över att människor drar fel slutsatser om mig om vad jag har sagt till Anton Ferdinand."-har Terry sagt. 

"Jag skulle aldrig säga något sådant. Jag är ledsen över att folk tror det." -förklarar kaptenen som också förklarar att han känner Ferdinand och att de även pratade efter matchen och att han grattade honom för vinsten. 


Men här slutar det inte, utan nu skrivs det också att FA ska bestämma sig för om de ska straffa Villas-Boas eller inte för hans kommentarer mot domaren Foy. Det kan gå så långt att de bestämmer sig för att ge Villas-Boas avstängning eller böter om han de anser att han är skyldig. 

                                                          ***


Chelsea har länkats till den 14-åriga Seyi Ojo som ska kosta ungefär två miljoner pund. Det är dock inte bara The Blues som är efter mittfältaren, utan nu är också Kenny Dalglish intresserad av Ojo som spelar för MK Dons.

                                                            ***/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. kommer chelsea spela nån cup match den här veckan

  SvaraRadera
 2. Yes, Chelsea kommer möta Everton borta imorgon kväll.

  Så ootroligt töntigt att Terry blir anklagad för sånt här.. PINSAMT!

  Ska förresten bli så otroligt roligt att skicka ner QPR och deras fans till Championship i vår!

  Har du någon startelva du skulle vilja se imorgon?

  SvaraRadera
 3. ska dom spela hemma elr borta

  SvaraRadera
 4. De spelar borta. Jaa det ska bli oerhört skönt att få skicka ner QPR till Championship! De tror för mycket om sig själva.

  Det enda jag vill med startelvan är att ha med Torres! Gud vad jag saknade han mot QPR!

  SvaraRadera