söndag 30 oktober 2011

Chelsea möter Liverpool. Chelsea ute efter Drogbas ersättare. Chelsea får betala böter


Nu är det klart om vilket lag Chelsea ska möta i Carling Cup i femte rundan. Lottningarna har dragits och det blev Kenny Dalglishs Liverpool tillslut på hemmaplan. Sedan har vi Arsenal som möter säsongens starka Manchester City. Manchester United behöver dock inte oroa sig lika mycket då de möter Crystal Palace, och Cardiff möter Blackburn.

                                                          ***


Det skrivs om att Chelsea är ute efter Drogbas ersättare, och Edinson Cavani ska tydligen vara ett alternativ. Mich Doherty, Chelseas scout har sagt att de har scoutat Napoli stjärnan sedan Villas-Boas kom till Chelsea.

Manchester City som var intresserade av 24-åringen i somras lyckades aldrig välkomna Cavani, men nu säger en källa att 35 miljoner pund skulle vara en bra deal för att signera Edinson.

                                                         ***

Fotbollsförbundet har bestämt sig för att Chelsea måste betala 20 000 tusen pund i böter. Denna summa måste Chelsea betala eftersom de inte "uppförde" sig rätt i matchen mot QPR. FA har också bett Villas-Boas att förklara hans kommentarer angående domaren Chris Foy som dömde matchen.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. 20 000 pund i böter? Fyfasiken vad mycket! Var det fansen eller laget som inte skötte sig?

    SvaraRadera
  2. HELT SJUKT! de menar att Chelsea spelarna inte skötte sig :/

    SvaraRadera