tisdag 27 september 2011

Torres känner att han alltid har fått stöd från Chelsea fansen. Chelseas reservlag spelar oavgjort. Drogba i ölfestival.


Det känns riktigt synd att Fernando Torres är avstängd i de tre kommande Premier League matcherna nu när han precis har kommit igång och har en bra form. Fernando är även en spelare som verkligen inte är van vid att ta emot röda kort, och det här var första gången han fick ett rött kort i Premier League. Torres har förutom hans två tabbar, lyckats prestera väldigt bra i de senaste matcherna, och för varje match han spelar har han lyckats utveckla sig till en Chelsea spelare. Det är just därför det är synd att han ska behöva sitta på bänken nu, men vi får hoppas på att hans träning går bra, och dessutom kan han ju spela i Champions League nu på onsdag.


"Det är första gången jag fick ett rött kort i Premier League, förhoppningsvis är det här sista gången och jag är verkligen besviken eftersom laget behövde spela med tio spelare en lång stund. Jag vet att det var sent och jag försökte ta bort mina ben men jag kom till bollen väldigt sent och råkade nudda honom, det är synd."- sa Fernando Torres efter vinsten mot Swansea.

Spanjoren fick inte bara ett rött kort under matchen men såg också till att ge Chelsea ledningen mot Swansea. Anfallaren låg även bakom 2-0 målet som Ramries gjorde.

"Vi hade mer självförtroende efter det första målet och det gick bra. Spelet för det andra målet var verkligen bra, Ashley passade till mig och jag läste av hans löpning och passade bollen till honom igen, därefter passade han till Rami vilket blev en bra avslutning. Vi var i kontroll."

Torres passade även på att kommentera Chelseas andra spanjor Juan Mata som har funkat riktigt bra ihop med Torres, och hjälpte Torres med 1-0 målet mot Swansea :  "Spelare som Mata har den kvaliteten för att ge sådana passningar. Det var verkligen trevligt. När han har bollen vet du att han kommer göra det för dig."

Nu när Torres äntligen börjar prestera är det en självklarhet att 27-åringen får en massa stöd från fansen. Dessa fans får äntligen se deras anfallare som har kostat en massa pengar börja göra mål vilket många har väntat på en lång tid. Torres förklarar dock att han alltid har känt att han har fått stöd från Chelsea fansen och tycker att det är mycket imponerande.

"Det är något som imponerade mig från första dagen. När du spelar bra och gör mål från första dagen är det lätt för fansen att älska dig, men de första sex månaderna har varit väldigt svårt för mig men jag har alltid känt supporter från fansen, inte bara nu när allt börjar gå bra. Det är trevligt att få börja göra mål för dem."

Torres som inte bor så långt ifrån Stamford Bridge brukar alltid tycka att det är trevligt att få känna av den underbara atmosfären med fansen innan matcherna då han brukar gå förbi utan att någon vet om det.

"Nu vet de att jag brukar gå förbi, så det kommer bli svårare nästa gång! Det är annorlunda att spela i England och i Chelsea än Spanien, man kan göra dessa saker och det är ett nöje."-sa Torres.

Intervju med Petr Cech efter Swansea matchen:


                                                        ***


Chelseas reservlag vann inte deras match mot Everton efter ett oavgjort resultat som slutade med 3-3 på Cobham i måndags. Målen för Chelsea gjordes av Billy Clifford och sedan bjöds det på två sena nickmål från Todd Kane. 

Chelsea (4-3-3): Rhys Taylor; Todd Kane, Sam Hutchinson, Nathaniel Chalobah, Aziz Deen-Conteh (sub Ben Gordon 47); Jacob Mellis, Conor Clifford, George Saville; Billy Clifford, Philipp Prosenik (sub Alex Kiwomya h-t), Aliu Djalo (sub Carl Magnay h-t). 

                                                                          ***


Vet ni vart Drogba var i söndags? I en oktober öl festival i Munchen. Drogba flög till Tyskland för att vara med i ölfestivalen och tog även på sig en tysk folkdräkt. Där träffade han Jens Lehmann och njöt av festen tillsammans med målvakten./ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - Hahahaha Drogba <3 Bäst i Premier League! Lycka till mot Valencia idag! KROSSA DEEEEEEEEEEEEEEM!

    SvaraRadera
  2. Drogba är bäst!:D

    Tack vännen, oroa dig inte, vi ska krossa dem ;)

    SvaraRadera