lördag 3 september 2011

Resultat från landskamperna.


England lyckades vinna deras landskamp mot Bulgarien i fredags med 3-0. Det första målet gjordes av Gary Cahill, och därefter nätade Rooney in två mål för England innan halvlek. John Terry och Ashely Cole fick spela hela 90 minuter medan Frank Lampard kom in i den 80:e minuten när Capello bytte ut Gareth Barry. England ligger nu etta i deras grupp med 14 poäng från sex matcher. 


Vi är inte så jätte vana av att se Frank Lampard på bänken om han inte är skadad, och att han blev bänkad mot Bulgarien har lett till många rubriker. Enligt Terry handlar det inte om att Lampard inte är bra och inte fick spela, utan det är något som kan hända alla i Englands trupp.

"Tidigare i veckan såg vi att tränaren lämnade Rio Ferdinand, så detta är något som kan hända alla."- Terry. 

Precis som alla olika lag och landslag försöker England också börja bygga upp det framtida laget, och de två nya unga spelarna som fick chansen att spela bredvid John Terry var Uniteds Chirs Smalling och Boltons Gary Cahill som även gjorde det första målet. 

"Jag är glad för Gary, han har spelat mycket bra i de senaste åren."- sa kaptenen.


Vår 18-åriga Romelu Lukaku lyckades inte vinna matchen med Belgien efter ett oavgjort resultat där både Belgien och Azerbajdzjan gjorde varsitt mål. Romelu Lukaku fick spela i 61 minuter och blev sedan utbytt mot Igor De Camargo. Målet för Beligen gjordes av Timmy Simmons efter 55 minuter innan Rauf Aliyev utjämnade när det bara var fyra minuter kvar att spela. 

Belgien ligger på tredje plats i deras grupp med 12 poäng från åtta matcher med Tyskland på första plats som har 24 poäng. 

Branislav Ivanovics Serbien vann med 1-0 över Norra Irland, och målet för Serbien gjordes av Marko Pantelic. Ivanovic spelade klart hela matchen. Serbien har 11 poäng och ligger på tredje plats medan Italien ligger etta. 


Frankrike vann deras match mot Albanien med 2-1 och ligger nu etta i Grupp D. Real Madrids Karim Benzema gjorde det första målet för Frankrike efter bara 11 minuter och sedan gjorde Yann M'Vila det andra målet i den 18:e matchminuten. Albaniens mål gjordes av Bogdani precis innan halvlek. Florent Malouda fick spela i 82 minuter. 

Raul Meireles Portugal lyckades besegra Cypern med 4-0 efter två mål från Ronaldo, ett från Almeida och ett från Danny. Portugal ligger etta i Gupp H med elva poäng fastän Norge ligger på andra plats med 11 poäng. 


Spanien vann deras match mot Chile med 3-2, men både Torres och Mata satt bänkade från början. Torres kom dock in i den 64:e minuten, men Mata satt på bänken under hela matchen. Målen för Spaninen gjordes av Fabregas som nätade två stycken och Iniesta som gjorde ett. Vargas och Isla gjorde målen för Chile. 

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - Kul att Benzema fick näta men synd att Ménez inte fick spela /;!

    SvaraRadera
  2. Det går bra för Benzema! Han har äntligen fått självförtroende :)

    SvaraRadera