fredag 30 september 2011

Matchhjältarnas kommentarer efter CL-mötet. Roman intresserad av Reals mittfältare


Det här var första gången i säsongen som Frank Lampard fick starta i en Champions League match efter att ha varit bänkad i mot Bayer Leverkusen på Stamford Bridge. Lampard såg till att göra fansen, bossen och laget nöjda när han sparkade in Chelseas enda mål i matchen. 

"Jag vill alltid spela, det är en självklarhet. Jag har varit så under hela min karriär. Jag älskar att spela för den här klubben. Jag är väldigt stolt över att spela här. Jag har haft dåliga perioder i min karriär och det gör så att jag jobbar hårdare för att komma tillbaka." -sa Frank som lyckades göra hans 20:e Champions League mål mot Valencia. 

"Jag gillar att spela och få fart."-sa Frank.

Som vi ser så är Super Frank väldigt glad över att ha fått starta mot Valencia och efter att ha gjort ett mål. Frank förklarar att han som fotbollspelare inte är nöjd med att bara tjäna en massa pengar och sedan sitta på bänken, men han lägger ändå till att man måste respektera tränarens val och den kvaliteten som Chelsea har i truppen. kvaliteten och tränarens val gör så att man ibland måste rotera om laget och ge alla speltid. 

"Det var en söt stund."-sa mittfältaren när han kommenterade hans mål, och sedan fortsatte han: "Säsongen har inte kommit igång för mig än på grund av några anledningar, så att komma in i en match som denna och göra mål är en starten på en stor säsong för mig. Jag försökte hålla ner bollen och det kändes skönt att se bollen gå in i målet efter en touch." 


Chelseas mål gjordes strax efter pausen, men The Blues kunde inte hålla kvar Valencias nolla. Nollan sprack när det bara var 10 minuter kvar av matchen, men Frank tycker ändå att ett oavgjort resultat borta mot Valencia inte är dåligt. Mittältaren tycker att Valencia är ett fantastiskt lag, och berättade att Chelsea tittade på matchen där Valencia mötte Barcelona för några veckor sen. Genom den matchen fick Chelsea en bättre blick över Valencia och förstod att det är ett lag som kommer utmana. 

"Från vår synpunk är detta ett bra resultat fastän vi är besvikna över att förlora ledningen." - sa Lampard.

"Vi vann vår första match mot Bayer Leverkusen vilket var viktigt och nu har vi två kommande matcher mot Genk, och om vi kan vinna båda matcherna tror jag att vi kommer vara klara, men vi kan inte ta det för givet utan måste fortsätta." - förklarade mittfältaren.

En annan spelare som var tillbaka i startelvan mot Valencia är Florent Malouda. Även Malouda lyckades spela en felfri match där han såg till att kämpa och skapa chanser under 90 minuter. Malouda låg även bakom Lampards mål när han såg till att bjuda på en oerhört fin passning till mittfältaren, men fransmannen är inte så nöjd med en kryss från Spanien.


"Vi försökte spela offensiv fotboll och skapade många chanser. Jag är lite besviken med oavgjort, jag såg inte videon och jag vet inte något om straff situationen, men det är en besvikelse eftersom vi spelade väldigt bra i andra halvlek och skapade den första största chansen, gjorde första målet och hade sedan möjligheten till att göra ett till mål. Nu måste vi se fram emot nästa match." - sa Malouda efter matchen.

"Vi försöker att förbättra oss och göra mål i varje match. Vi försöker alltid att skapa flera chanser och avsluta matcherna. Ibland funkar det, ibland inte, men vi måste försöka och vi är nöjda med det sättet vi spelade mot Valencia, speciellt i andra halvlek." 

Florent Malouda passade också på att kommentera Frank Lampard:

"När du är en sådan stor spelare finns det alltid kritiker och frågor om din kvalité, men vi kan aldrig glömma vad Frank har gjort för klubben under hans karriär, vad han fortfarande gör, och hur viktig han är i de stora matcherna."

"Han visade det ikväll, inte bara för att han gjorde mål utan genom det sättet han jobbar och springer. Det är det tränaren är ute efter. Allt han kan göra är att spela i matcherna och visa hans kvalité när han är på planen." 

                                                           ***


The Sun skriver att Chelsea planerar ett bud på Sami Khedira inför januari. Enligt källor har Khedira haft en lite svajig relation med Mourinho på sistone efter chock förslusten där Khedira fick en utvisning mot Levante tidigare denna månad. Levante matchen var bara en av de två starten för Khedira i La Liga.

Mourinho ska ha visat intresse för Hamit Altintop och Nuri Sahin, vilket kan leda till att Khedira sitter löst i Real Madrid. Chelsea ska enligt The Sun erbjuda 20 miljoner pund för mittfältaren samtidigt som Milan och Bayern Munchen också ska vara intresserade av Khedira.

/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. Nej, nej, inte Khedira. Gillar inte honom, dessutom är Chelseas mittfält redan överbelastat, känns det som.

    SvaraRadera
  2. Om det är ngn mittfältare som ska komma till Chelsea i januari så är det Modric, tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Ja, det håller med dig om. =)

    SvaraRadera