fredag 2 september 2011

John Terry pratar om den nya Chelsea. Meireles får bära nummer 16.


Jag kan inte vänta tills Chelsea spelar deras nästa match! Det känns så spännande att få se den nya Chelsea på fotbollsplanen. Vi fick ju redan lite smakprov från matchen mot Norwich, men jag vill se mer! Jag vill se mer av Lukaku och Mata, dessutom vill jag ju även se Meireles och Romeu! Det är inte bara jag som ser framemot nya Chelsea och tycker att det är spännande, utan det tycker även vår underbara kapten John Terry. I Terrys fall handlar det ju inte om att han tycker att det är spännande att få se dem spela, utan här handlar det om att han tycker att det är spännande att få kunna spela med dem.

"Det var väldigt sent, jag satt där och tittade på. Han (Meireles) är en mycket bra spelare, jag pratade med Stewie Downing och Andy Carroll och de förklarade hur bra han (Meireles) är."- sa Terry.

"André har haft honom förut. Vi missade Modric, men han kommer in i en mycket likande roll och det är väldigt spännande med de spelare som vi har fått in."- förklarade kaptenen som är ganska så förvånad över att det inte blev Modric tillslut.

Spänningen för att få spela med nykomlingarna är alltså stor hos Terry, men det finns en annan typ av spänning som också finns hos kaptenen, och det är att få spela med Chelseas unga talanger. Bland Chelseas ungdomar är McEachran och Sturridge två spelare som vi troligen kommer få se mycket av i säsongen, och Terry tror att Sturridge skulle fått spela i de senaste matcherna om han inte var avstängd.

Det ryktades om att Chelsea kanske skulle låna ut Josh McEachran, men så blev det inte. Terry tror att Chelsea inte lånade ut honom eftersom att han kommer få mer speltid och bli en viktig spelare för Blues i år.

Bland all spänning finns det även lite ledsna kommentarer från Terry, och dessa kommentarer handlar givetvis om Benayoun som har lånats ut till Arsenal. Terry förklarar att han ledsen över att Chelsea inte kommer kunna spela med Yossi den här säsongen, och han anser att Benayoun är en mycket duktig spelare som inte kunde prestera ordentligt på grund av hans skada som han hade i sex långa månader. Kaptenen önskar Benayoun all lycka och hoppas på att han får den speltid han förtjänar att få.

"Jag insåg inte hur duktig han var förrän jag tränade med honom varje dag."-berättade John.

                                                        ***


Raul Meireles får bära nummer 16 i Chelsea, och det är samma nummer som han hade i VM 2010. Scott Sinclair som just nu spelar för Swansea City var den senaste spelaren som hade nummer 16, och innan honom fick Arjen Robben och Roberto Di Matteo bära nummer 16.

/ Rukksar

3 kommentarer:

  1. - Snacka om att jag blev chockad när jag läste att chelsea köpt Meireles! Vet faktiskt inte vad jag ska tycka om den affären så jag frågar dig VAD TYCKER DU? Haha trodde förresten att ni skulle lyckas med Ribery men ack så fel jag hade! Aja det är bara att önska er all lycka i P.L! Vinn och gör mig stolt! Haha kram!

    SvaraRadera
  2. - Haha skrollade precis ner och fick svar på min fråga! Haha! Aja trevli helg! Kram!

    SvaraRadera
  3. Har skickat ett mejl till dig, mycket tacksam för svar!

    SvaraRadera