tisdag 2 augusti 2011

Positiva intervjuer med Mikel och Torres. Nytt om Neymar.


John Mikel Obi är en av de alla andra spelarna som var med i Chelseas försäsong i Asien. En försäsong där Chelsea inte släppte in ett enda mål, och vann varje match. Efter en sådan lyckad försäsong anser Mikel att laget har förbättrats enorm mycket, och nu när det bara är en vänskapsmatch kvar tills Premier League börjar är det oerhört viktigt att spelarna känner sig förberedda.

"Det var bra för oss, allt handlade om att komma tillbaka i rätt form, men samtidigt var det också en mycket viktig match."-säger Mikel efter 2-0 vinster mot Aston Villa i Hong Kong.

Chelseas vinst mot Aston Ville innebär att Chelsea vann deras första titel för i år, alltså Barclays Asia Trophy. Detta är givetvis en bra motivering för spelarna då de vet att de har förmågan för att kunna utmana och vinna. Med en sådan säker självkänsla ska det inte vara någon problem för att utmana i Premier League och Champions.

"Vi ville verkligen vinna trofén. Tränaren ville verkligen att vi skulle vinna det, och vi gick ut på planen och gjorde det vi behövde göra."-förklarar mittfältaren.

Mittfältaren tycker att de spelade bra och följde deras plan som de hade planerat innan matchen. Planen var att sätta stor press på Aston Villa och samtidigt göra ett tidigt mål. Givetvis kunde vi se att Chelsea följde deras plan då laget pressade och även gjorde ett mycket tidigt mål.

"Sedan kunde vi ta kontroll över matchen, vilket vi gjorde. Vi fortsatte att spela och vi visste att det andra målet skulle komma. Sedan behövde vi bara hålla kvar bollen."- berättar Mikel.

"Efter att ha spelat 90 minuter känner man att man har kommit tillbaka till den normala konditionen. Jag är väldigt nära till att vara redo för än Premier League match."- la han till.


Fernando Torres som gjorde Chelseas sista mål i Asien mot Aston Villa känner att han har fått bättre självförtroende efter att han gjorde mål efter hans första touch på bollen, sedan får man ju även bättre självförtroende om man säkrar en vinst vilket Torres gjorde med det andra målet.

"En anfallare måste alltid vara redo för att göra mål, och när man gör mål efter första touchen känner man att man redan har gjort sitt jobb, och då känns det alltid lättare."-förklarar Fernando Torres.

I Aston Villa matchen bjöds det på en diamant formad anfall, när Villas-Boas lät Drogba och Torres spela längst fram med Benayoun och Anelka vid sidan om, och Torres tycker att det är positivt att AVB kan rotera om spelarna på olika sätt:

"När du har spelare med kvalité och spelare som kan spela i olika positioner har du möjligheten till olika formationer, och det är bra. Man måste ändra på systemet beroende på oppositionen, mållinjen och tävlingen. Det är väldigt goda nyheter, eftersom det funkar väldigt bra, precis som 4-3-3."-säger den positiva Torres.

"Vår kondition är mycket bra, vi har vunnit alla matcherna vi har spelat och nu är det bara två veckor kvar tills  säsongen börjar. Tränaren har gett speltid till alla och alla känner att de är en del av laget, och det är viktigt."- förklarar Chelseas nummer 9.

                                                               ***


Vet ni vad? Neymar ska stanna kvar i Santos tills han blir 80 år gammal, för det har Santos president Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro sagt! Detta kanske är sant, för Real Madrids bud har nyligen förkastats av Santos efter att Real erbjöd 39,2 miljoner pund för anfallaren.

Både Chelsea och Manchester City har visat intresse för 19-åringen, men jag tror inte intresset kommer finnas kvar när Neymar är 80 år gammal. Vi får helt enkelt lägga ner det här!

"Neymar kommer att stanna kvar i Santos tills han blir 80. Vi har inget intresse över att sälja Neymar och detta har vi sagt till Real Madrid tidigare."-säger Santos president.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. - Hahahahahaha! "Tills han blir 80 år gammal" - What a joke! Han kommer SÄKERT bli såld om ett- två år!

    SvaraRadera
  2. Hahahahah riktig skojjare! :D

    SvaraRadera