onsdag 17 augusti 2011

Petr Cech pratar om matchen mot Stoke. Kidnapparna kontaktar Mikels familj. Nytt om Alex och Kevin de Bruyne.


Petr Cech är nöjd med den press som Chelsea satte på Stoke trots att det inte blev ett mål under hela matchen. Målvakten lyckades även hålla kvar nollan när han inte släppte in ett enda mål under matchen, vilket absolut är ett bra tecken.

"Det var så som vi väntade oss."-sa Cech efter söndags matchen.

Cech tycker att Stoke lyckades få mer självförtroende under första halvlek då publiken var mer taggade samtidigt som de också fick några inkast och hörnor.

"Men vi hanterade det väldigt bra, och ju mer minutrarna gick så förbättrade vi oss. Vi höll kvar bollen mer och i andra halvlek var vi det bättre laget. Vi skapade några chanser, och Stokes målvakt gjorde några fina räddningar, men i andra halvlek spelade vi verkligen bra." - förklarade Petr Cech.

Petr Cech är precis som oss alla andra, väldigt imponerad av Fernando Torres prestation under matchen. Anledningen till varför Torres har kommit igång mer än förra säsongen är för försäsongen skull, tycker Cech. Under försäsongen fick anfallaren lära känna alla spelare mer och kunde även förstå hur de ville att Torres skulle spela. Detta var dock svårt att förstå när han kom till Chelsea förra säsongen då Chelsea köpte han för en stor summa pengar. Pengarna la mycket press på Torres, och den stora pressen kunde anfallaren inte hantera efter att ha flyttat till en ny stad där allt var nytt. Det tar sin tid, men nu börjar det äntligen att ljusna till.

"Han hade också några skador förra säsongen, så det var direkt inte det bästa tillfället för honom, men man kunde ändå se att han förbättrades i varje match."- sa Cech.

Fernando Torres i matchen mot Stoke:


                                                            ***


I fredags blev Mikels pappa spårlöst försvunnen, men det tog inte lång tid tills man förstod att han hade blivit kidnappad. Nu har kidnapparna kontaktat Mikels familj och sagt att de har tagit pappan till Lagos som är huvudstaden i Nigeria. Kidnapparna har sagt att de har smugglat en pensionerad tjänsteman och att familjen inte ska kontakta kidnapparna. Familjen meddelades också att pappan kidnappades när han satt i bilen för att åka till hans jobb i Jos där han driver ett transportföretag.

"De ringde till mamma och sa att vi inte ska bry oss om pappa eller leta efter honom eftersom att han har förts till Lagos." - har Mikel sagt enligt den afrikanska fotbollssidan kickoff.com.

Toni Obi, den äldste sonen bland Obi barnen säger: "Ja, vi har hittat bilen. Jag kan inte säga något mer just nu."

                                                          ***Mirror Football skriver att den gamla damen har inte gett upp hoppet om Alex, utan att Juventus istället har lagt ett nytt bud. Den italienska klubbens sportchef Beppe Moratta har begärt att få låna Alex i ett år och sedan köpa honom nästa sommar. Klubben är villiga att betala 8 miljoner pund för Chelseas mittback. Andra källor har tidigare nämnt att Juventus har lagt ett bud på 10 miljoner pund.Mirror Football uppger att Genks mittfältare Kevin de Bruyne hoppas på att han kan säkra en flytt till Chelsea i slutet av månaden, efter att ha hävdat att förhandlingar har inletts för en eventuell överföring till Stamford Bridge.

20-åringen är just nu redo för att ett nytt land och en ny klubb, samtidigt som han även säger att han gärna skulle kunna komma tillbaka till Genk som lån efter att ha signerat ett kontrakt med Chelsea.

"Min chef gick till Chelsea i onsdags (måste ha varit förra onsdagen), och diskussionerna gick bra"- berättade Bruyne i en belgisk TV-show.

"Om vi kommer överens med Chelsea skulle jag kunna spendera ett år till i Genk."- sa Bruyne som just nu är skadad.

/ Rukksar

1 kommentar:

  1. - Hoppas från djupet av mitt hjärta att Alex stannar i Chelsea!

    SvaraRadera