onsdag 10 augusti 2011

John Terry hyllar Sturridge. England matchen är inställd. Nytt om Guarin och Pereira.


Snart, snart, snart är det dags för Chelseas första match i Premier League! Nu mina vänner, är det nämligen bara fyra, tänk er, fyra dagar kvar tills allvaret börjar på riktigt igen. Precis som oss, sitter även spelarna och väntar på att de fyra dagarna ska passera snabbt, och vill uppleva ögonblicket. I en månad har laget försökt att komma i bättre form inför den nya säsongen, och nu efter en månads förberedelse kan John Terry äntligen säga att de är redo för att utmana.

"Resan till Asien varade i två veckor vilket är ganska långt, och det känns bra att vara hemma igen med familjen. Säsongen närmar sig. Formmässigt ser vi väldigt bra ut och vi spelar även väldigt bra. Förhoppningsvis ska detta fortsätta tills första matchen mot Stoke."- säger John Terry.

Kaptenen passade även på att hylla den 21-åriga Sturridge som rättare sagt gjorde en succé försäsong, och gjorde två av de tre målen mot Rangers som Chelsea mötte sist.

"Rangers började lite ljusare än oss, och vi var väldigt besvikna över att vi släppte in ett mål. Men på det sättet som vi kom tillbaka var jätte bra, speciellt Studge (Sturridge). Han har varit fantastisk under hela försäsongen."- sa kapten Terry.

Terry anser att Sturridge har utvecklats enormt mycket efter att han kom tillbaka till Chelsea från Bolton. Kaptenen tycker att Sturridge tror på sig själv mer än vad han gjorde förut, vilket John tycker att vi alla kan se.

"Det är synd att han är avstängd i tre matcher, annars är jag säker på att han skulle vara en av de första namnen i listan eftersom han har varit fantastisk hittills."-säger den stolta kaptenen.

                                                            ***


Det blir inget möte mellan England och Holland idag på grund av upproren i London. Det är förståeligt och givetvis mycket säkert och logiskt att ställa in matchen. Detta betyder alltså att John Terry och Ashley Cole inte har någon match framöver innan matchen mot Stoke. De tre Premier League matcherna som ska spelas på lördag kan kanske bli inställda på grund av upproren. Dessa matcher är Fulham-Aston Villa, QPR-Bolton och Tottenham-Everton.

                                                             ***


Portos Fredy Guarin som har länkats till Chelsea, Real Madrid och Inter, sägs vara väldigt nära på att bli en Roma spelare. 25-årgia Guarin som har kvar tre år på hans nuvarande kontrakt och har ett klausul som ska kosta ungefär 26 miljoner pund, kan nu lämna Porto för mindre än 26 miljoner pund om ett seriöst bud kommer från ett lag, har agenten Marcelo Ferreyra sagt.


En annan Porto spelare som också har varit länkad till Chelsea är Alvaro Pereira, men dock säger hans agent Alejandro Savich att klubben inte har haft kontaktat med Chelsea, Liverpool eller PSG som också är intresserade.

"Än så länge har vi inte haft någon kontakt."-sa agenten till Maisfutebol.

Agenten förklarade också att ingen klubb har erbjudit något pris för Pereira än.

"Om en klubb kan betala 30 miljoner euro för hans klausul kan vi tänka oss något."- sa Savich.

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar