tisdag 9 augusti 2011

Lampard missar England matchen. Sturridge hoppas på mer speltid i Chelsea. Lukaku befinner sig i London. Nytt om Inkoom och Alex.


Imorgon är det dags för matchen mot England och Holland, men dock får Capello nöja sig utan Frank Lampard som har drabbats av halsinfektion, och kan därför inte vara med. Däremot är Chelsea kaptenen John Terry och Ashley Cole tillgängliga inför mötet mot Holland på Wembley.

Sedan har vi Yossi Benayoun som ska representera Israel nu på onsdag och möta Didier Drogbas Elfenbenskusten. Vi har också John Mikel Obi som har en match på onsdag då hans Nigeria möter Ghana i England.

Målvakten Petr Cech ska resa till Oslo med hans Tjeckien där de alltså ska möta Norge nu på onsdag. Vi har ännu en match på onsdag då Florent Maloudas Frankrike möter Chile i Montpellier. 

Slobodan Rajkovic är uttagen till Serbiens trupp mot Ryssland, men dock kommer Branislav Ivanovic stanna kvar i England. Ramires har blivit tillkallad till Brasiliens landslag nu när de ska möta Tyskland i Stuttgart, men precis som Ivanovic stannar även David Luiz kvar, men på grund av behandling för hans skada.

Den nyförvärvda målvakten Thibaut Courtois som just nu är utlånad till Atletico Madrid, har också en match framför sig nu när hans Belgien ska möta Slovenien. 

                                                         ***


Daniel Sturridge som imponerade stort under försäsongen erkänner att det var en mycket svår försäsong på grund av den korta semestern han fick efter U-21 EM där han representerade England. Efter en hård försäsong ser anfallaren ändå framemot säsongen, och hoppas på att få mycket speltid. Sturridge kommer dock inte kunna spela i Chelseas första match på grund av det röda kortet han fick mot Manchester City när han spelade i Bolton. 

"Det har varit en svår försäsong eftersom att jag inte hade en  lång semester efter EM."- säger Sturridge.

"Men tränaren har låtit med få spela en hel del, vilket jag har varit glad över."-förklarar 21-åringen efter Chelseas försäsong.

"Nu kommer jag träna hårt, och jag hoppas på att jag kommer vara med i bossen planeringar efter avstängningen."- säger Sturridge tillslut. 
                                                                
                                                            ***


"Nytt" om Lukaku! Romelu befinner sig i London just nu (anlände igår) och går igenom medicinska undersökningar. Vi får hoppas på att han inte skräms upp nu när det är upplopp och jätte stökigt i London, och sedan får vi även hoppas på att Premier League inte påverkas av detta genom att de skjuter fram matcherna. 

                                                        ***


Ghanas högerback Samuel Inkoom som ska möta Nigeria nu på onsdag i England, ska även scoutas av Chelsea, då Michael Emenalo har visat intresse för Inkoom, uppger Football Mirror.


The Sun rapporterar att Alex är redo att lämna Chelsea, och att Chelsea vill ha 10,5 miljoner pund från Juventus för mittbacken som troligen kommer hamna hos den gamla damen innan säsongen startar igång igen. 

                                                     ***

Chelsea TV har fyllt 10 år!! Gratulerar!


/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar