lördag 2 juli 2011

Villas-Boas pratar om Chelseas utmanare. Brumas hjärta tillhör Chelsea. Nya rykten.


André Villas-Boas dröm är att vinna titlar och få en ljus tid hos The Blus. För det behövs vilja, ambitioner och styrka, speciellt i en liga som Premier League då det innehåller oerhört starka lag som vill utmana och precis som Chelsea vinna titlar. 

Managern förklarar att man klart och tydligt kan se vilka de starkaste utmanarna är då Tottenham och Manchester City redan har börjat göra revolution. Sedan finns även Arsenal som kommer försöka satsa mer efter deras plötsliga ned halkning i fjol, vilket kommer leda till att Wenger kommer igång ännu mer. Manchester United är ett lag som kommer försöka vinna titeln återigen, och de finns i deras verksamhet, säger André. AVB tror även att Liverpool kan bli en utmanare nu när Dalglish jobbar hårt och bygger upp laget på nytt. 

"Stora utmaningar står framför oss, och det är vad vi står inför."- förklarar André Villas-Boas.

Förra säsongen lyckades Chelsea klättra tillbaka efter den långa svackan och utmana igen, men André förklarar att hans mål är att börja säsongen där Chelsea avslutade säsongen. 

"Det är en del av empati som jag vill skapa med spelarna och utmana dem, att utmana deras motivation för att lyckas igen. Det är inte bara en man mot alla andra, det är att försöka bygga något nytt som kan göra oss starka att hota om titeln." -säger 33-åringen. Jeffrey Bruma som nyligen har lånats ut till Hamburg är förståelig då han vet varför Chelsea bestämde sig för att låna ut mittbacken. Nu hoppas 19-åringen på att få mer speltid i hans nya klubb, men trots att Bruma har lånats ut, så fortsätter han att drömma om en plats i Chelsea igen, där han känner att han tillhör. Så här uttalade Bruma i The Sun:

"Jag har fortfarande ett blått hjärta." - Bruma.

"Det finns stora namn i Chelseas som kan spela som mittback, så jag hoppas att jag kan spela där inom två eller tre år."- Bruma.


The Sun uppger även att Udineses sport chef Fabrizio Larini säger att laget inte behöver sälja deras 22-åriga winger Alexis Sanchez. Sanchez har nyligen länkats till flera olika klubbar och Chelsea är en av klubbarna som har visat intresse för att signera in spelaren i André-Villas trupp.

"Vi har inga behov av att sälja Sanchez som förbättras och fortfarande kan prestera bättre. Om vi inte når några överkommelser så är vi glada över att få behålla honom."- säger Larini.


Chelsea hade med fyra andra lag nyligen fått tillåtelse av Santos om att få prata med Neymar efter att alla fem klubbarna var villiga att betala Neymars klausul, men nu rapporterar The Sun att Santos president Luis Alvaro de Oliveira säger att Neymar inte ska lämna Santos.

"Efter alla spekulationer i de nationella och internationella pressen om vår spelares framtid, så känner jag mig tvungen att berätta att Neymar inte är förhandlingsbar."- säger Santos president.

Han förklarar även att Neymar återvänder till Santos efter Copa America, och då ska Santos anstränga sig för att behålla honom och göra honom glad i många år till.


Sky Sports uppger att Chelseas nya manager troligen är ute efter en ny försvarare till The Blues, och olika källor rapporterar att Villas-Boas troligen är intresserad av Boltons Gary Cahill och Birminghams Scott Dann. Nya rykten uppger att både Cahill och Dann är på väg att lämna deras nuvarande klubbar innan säsongen startar igång.

Arsenal är ett lag som har visat intresse för både Cahill och Dann, sedan ska även Tottenham ha länkats till Cahill, och när det gäller Dann, så har Liverpool visat intresse samtidigt som Stokes bud på 12 miljoner pund förkastades av Birmingham.


Mirror Football uppger att Chelsea har accepterat ett bud på 750.000 pund från Southampton för mittfältaren Jack Cork. Tidningen skriver att den 21-åriga Cork som var utlånad till Burnley förra säsongen har fått reda på att han inte kommer få vara med i Villas-Boas trupp denna säsong.

/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar