söndag 3 juli 2011

Steve Holland blir befodrad. David Luiz och Petr Cech pratar om Villas-Boas. Nytt om Hulk och Lukaku.


Steve Holland som tränade Chelseas reserv lag blir nu befodrad och får jobba med André Villas-Boas, Roberto Di Matteo, Jose Mario Rocha och Daniel Sousa. Veckan har varit oerhört konstig för Holland, säger han till den officiella hemsidan då han förklarar att Villas-Boas ringde upp honom när han var på semester med familjen i Spanien. Villas-Boas hade en fråga, och frågan var om Holland skulle vilja jobba med Villas-Boas och de andra personalen inför säsongen 2011/12, svaret blev givetvis ett Ja från Steve.

"Jag spenderade större delen av helgen på ett hotell med Villas-Boas där vi gick igenom hans filosofi och idéer."- säger Steve Holland.

Steve förklarar att han är väldigt glad över att få denna möjlighet och ser framemot att få jobba med André och alla andra personalen. Steves mål är att få en bra gemenskap, hjälpa Villas-Boas och stödja laget för framtida titlar. Samtidigt som Holland känner glädje, så känner han även lite sorg då han måste lämna de spelare och personal som han har haft en mycket god relation med.

Grattis och Välkommen Steve Holland!


Flera av Chelsea spelarna kommer denna vecka att åka tillbaka till London och träffa deras nya tränare inför försäsongen i Asien. Dock kommer Ramires och David Luiz inte kunna återvända lika snabbt då de befinner sig i Brasilien för Copa America.

Även om David Luiz inte hinner träffa André lika snabbt så fick han möjligheten att dela hans tankar om den nya managern i tidningen People.

"Jag har pratat med mina vänner i Portugal, och jag hör samma sak från alla. Alla säger hur praktisk han är med spelarna och hur han går in i hans punkt från dag ett."- säger Chelsea försvararen David Luiz.

David Luiz tycker att allt låter väldigt positivt, och tror att det är rätt tränare som har hamnat i ett lag som drömmer om titlar. Luiz har tidigare aldrig jobbat med Mourinho som Villas-Boas oftast brukas jämföras med, men Davids vänner har förklarat för honom att Villas-Boas spelar ett mer anfallsspel än vad Mourinho gör.

"Med den här tränaren kommer bara de bästa spelarna platsa i startelvan. Det kommer bli jätte bra med en tränare som kan vara öppen med laget."- förklarar David Luiz i People.

Det är inte bara David Luiz som såg till att tala väl om Villas-Boas, utan Petr Cech såg även till att göra det fast i Sky Sports:

"Är du 16 år och spelar bra fotboll i Chelsea, så får du spela. Är du 18 och spelar dåligt i Chelsea, så får du inte spela. Jag tror att det samma gäller för en tränare. Om du är 18 år och kan träna ett storlag så kommer inte åldern att stoppa dig. Är du 33 år och kan träna ett storlag så kommer det inte att stoppa dig."-säger Petr Cech.


Mirror Football uppger att Porto anfallaren Hulk är glad över Andrés flytt och hoppas att Villas-Boas lyckas i Chelsea, men samtidigt förklarar Hulk att han inte tänker följa med Villas-Boas till Stamford Bridge. Hulk har länkats till Chelsea då olika källor har uppgett att han troligen kan vara den spelaren som följer med André till Stamford Bridge.


Romelu Lukaku har länge länkats till Chelsea, och var en favorit för Chelseas före detta tränare Ancelotti. Nu har Lukaku även lyckats få uppmärksamhet av den nya tränaren, och detta betyder att Chelsea fortsätter att försöka signera anfallaren. Football Mirror uppger att 18-åringen nyligen har besökt Stamford Bridge, vilket betyder att det troligen kommer ske något mellan anfallaren och Chelsea.

"Folk säger att Chelseas nya manager inte vill ha Lukaku, men jag har andra informationer"-säger Anderlechts chef, Herman van Holsbeeck, sedan fortsätter han: "Men vi kommer bara sälja honom om det är bra för spelaren och oss. Vi vill ha en stor summa för Lukaku."

/Rukksar

3 kommentarer:

 1. - According to UK media sources, Chelsea's new coach Andre' Villas-Boas is not keen on David Luiz and wants to sell him this summer. This explains his recently reported interest for other centre-backs like Gary Cahill, Lucio and Pepe.

  SvaraRadera
 2. Finns inte en chans att Luiz blir såld, inte efter ett par månader i klubben.

  Jag gillar dock Cahill och skulle kunna tänka mig att Alex blir såld och Cahill ersätter.

  SvaraRadera
 3. Gary Cahill gillar jag oxå, men Alex vill jag fortfarande ha kvar i Chelsea. Finns ingen chans att Luiz lämnar Chelsea! :P

  SvaraRadera