måndag 11 juli 2011

Vilken är din magic moment? Nya rykten.


Alla har vi vissa magic moments inom fotbollen. Det kan ha varit något vi har gjort, eller sett. Med magic moment menar man något som man alltid kommer komma ihåg, och är fascinerad över. Det kan vara allt från ett fint mål till en speciell trix som en spelare har gjort. Våra Chelsea spelare, har precis som oss, magic moments, och här har vi några magic moments som de har delat med sig:
Maloudas magic moment uppstod när han såg Alex skjuta en frispark mot Arsenal. Han tycker att det var chockerande, då det fanns så mycket styrka i det hela. Timingen är också något som gjorde frisparken till Maloudas magic moment.

Ramires magic moment, är precis som Maloudas, alltså Alexs frispark mot Arsenal. Ramires satt på bänken när detta inträffade, och förklarar att han hade en mycket bra utsikt och såg frisparken från en mycket bra vinkel.

0:34 kan ni se Alex fantastiska frisparken:


I Spanien har två unga spelare avlidit av hjärtattack under de senaste åren, och Fernando Torres anser att hans magic moment uppstod när vissa spelare dedikerade mål till de två spelarna som miste deras liv. Iniesta är ett exempel som Torres nämner, då Iniesta dedikerade sitt mål till Dani Jarque i VM finalen mot Holland.


Paulo Ferreira har tidigare vunnit Champions League med Porto i Gelsenkirchen, och det var under den dagen Ferreira fick uppleva hans magic moment då han kollade på Pedro Mendes efter slutsignalen och såg hur han kollade upp mot himlen. Ferreria förklarar att man såg att Mendes befann i en dröm under den stunden.


Michael Essiens magic moment kopplas till Drogba. Det var när Drogba tog ner bollen långt uppifrån med utsidan av hans fot och serverade fram en krossboll till Kalou som sedan gjorde mål. Detta fick Essien se när Chelsea mötte Stoke, säsongen 2009/10 då Chelsea vann med 7-0.

0:11 kan ni se på Essiens magic moment


Didier Drogbas namn nämndes igen, och den här gången i Petr Cechs magic moment. Dock har Cech ingen specifik händelse som han vill nämna, utan han tycker att Drogbas sätt att skjuta frisparkar är värd att få titeln magic moment. Även David Luizs sätt att skjuta frisparkar är en magic moment, säger Cech.


Didier Drogbas upplevde hans magic moment när Deco brukade ha bollen, speciellt under träningarna då spelarna sprang runt i cirklar. I omklädningsrummet kunde Deco också visa en massa fantastiska trix med bollen, säger Drogba.

Salomon Kalous magic moment gick också till Decos fantastiska färdigheter. Kalou berättar att hans färdigheter var fantastiska, och att det kändes som en dröm för Kalou att få se Deco spela i den nivån. Det var alltid kul att få se Deco spela när han spelade som bäst, förklarar Kalou.David Luizs magic moment har alltid varit Ronaldo. Alla matcher, och allt han gör är en magic moment för Luiz. Dock är inte Luizs fotbolls idol Ronaldo, utan Kaka, men Luiz tycker att Ronaldo är den bästa spelaren han någonsin har sett. Nu pratar vi givetvis om den gamla Ronaldo och inte Christiano Ronaldo.


                                                               ***


Det har uppstått en massa rubriker efter att Michesl Essien skadade sig, och nu skriver The Sun att Villas-Boas planerar att köpa Portos mittfältare Joao Moutinho för 35 miljoner pund, men dock sägs det att Portos president Pinto da Costa inte vill sälja mittfältaren för det priset. 


The Sun skriver också att Alex är ännu närmare en flytt till Bayern Munchen än förut, och det sägs att Bayern är redo att betala 11 miljoner pund för försvararen. Bayern har inte bara fastnat för Alex, men också Citys Boateng och Inters Lucio. Alex har inte bara Bayern efter sig, utan också Atletico Madrid, Parma, Paris St Germain.


"Att inte låta mig gå kommer inte resultera något bra för någon."-säger Luka Modric i The Sun.

Modric förklarar att han sedan tidigare har pratat med Tottenham om en flytt och att klubben då hade sagt att om en klubb som Chelsea skulle vilja ha Modric skulle de inte hålla kvar mittfältaren. Nu hoppas Modric att klubben ska förstå situationen och låta honom gå vidare till ett annat lag.

"Jag måste erkänna att jag är besviken över det som Levy sa till mig efter mötet. Han brydde sig inte om vad jag ville säga till honom."-säger Modric efter mötet med Levy, som de hade förra veckan.

Modric uttalar att han vet att Villas-Boas är intresserad av honom, och är väldigt glad över det. Så, en flytt till Chelsea skulle Modric aldrig neka till.


Mirror Football uppger att Nicolas Anelka kan vara oerhört nära en flytt till PSG, och det sägs att den franska klubben vill betala nio miljoner pund för fransmannen.

/ Rukksar

3 kommentarer:

 1. Få 92,5 Miljon för Anelka är inte dåligt då han är ''Gammal''. Som vanligt hoppas jag Modric kmr till Chelsea. Sen tkr jag det är för mkt pengar för Moutinho.

  SvaraRadera
 2. Tror nog Modric hamnar i Chelsea tillslut.
  Sen håller jag med Robyn att det är på tok för mkt pengar för Moutinho.

  Tror också att Alex säljs och ersätts av någon brittisk mittback, dann elr cahill.

  SvaraRadera
 3. ja, det borde bli Chelsea tillslut, skulle bli oerhört förvånad om det inte blev Chelsea! Håller med om Moutinho, och personligen skulle jag vilja ha kvar Alex en säsong till, men om han nu lämnar är Cahill ett bra alternativ!

  SvaraRadera