söndag 10 juli 2011

Brasilien spelar oavgjort. Nya rykten.


Brasilien har nu kört två matcher i Copa America, och fortfarande har de inte lyckats vinna någon match. Den här gången mötte Brasilien, Paraguay, då matchen slutade med 2-2. Ramires fick delta i 71 minuter innan han byttes ut, medan David Luiz satt bänkad under hela matchen. Det såg dock ut som att paraguay skulle ta hem vinsten, men en sen brasiliansk kvittering räddade Brasilien tillslut.

Matchen inledde med en mycket dominerande Paraguay, men länge tog det inte tills det grön gula laget kom igång och började utmana på riktigt. Brasilien såg till att ta ledningen i den 38:e minuten när Jadson från Shakhtar Donetsk gjorde målet, men Manchester Citys Roque Santa Cruz satte in 1-1 målet tidigt i andra halvlek. Nelson Haedo Valdez gjorde sedan lednings målet för Paraguay i den 66:e minuten då Barcelonas Dani Alves råkade göra ett misstag.

Brasilien kunde dock inte låta matchen avslutas med en vinst för Paraguay, så avbytaren Fred som byttes in istället för Neymar, då det bara var 10 min kvar att spela, gjorde sedan kvitteringen.

Brasilien möter Ecuador på onsdag, vilket är deras sista match i gruppspelet.


Fortfarande är det osäkert om hur det blir med Essien som vred hans högra knä under träningspasset, men The Sun rapporterar att det kan bli så allvarligt att han kanske behöver oroa sig över hans karriär då skadan kan göra så att Essien måste vila en lång tid. The Sun rapporterar att Essien redan har skannat hans knä i London Clinic, men dock skriver inte tidingen eller Chelseas hemsida om hur det ser ut för mittfältaren.


Football Mirror uppger att Anfields legend John Aldridge varnar Chelsea om att Fernando Torres inte kommer bli den gamla Torres igen. Han menar att spanjoren inte kommer få samma glöd som han hade i Liverpool, utan kommer alltid vara en aning blek.

"Alla säger att Torres kommer komma tillbaka nästa säsong, men det tror inte jag. Jag tror inte Torres kan komma tillbaka till det han var i Liverpool två säsonger sedan."-säger den föredetta Liverpool anfallaren John.

Aldridge tror dock att anfallaren kommer göra mål för Chelsea, men han kommer inte bli någon målmaskin, och att Torres hade det svårt när han kom till The Blues förvånar inte Aldridge. Aldo varnar oss Chelsea fans om att vi inte ska förvänta oss något stort från Torres.

"När jag tänker efter så är det en lättnad att Torres lämnade. Han var inte så intressant. Han har inte spelat bra en lång tid."- la Aldo till.


Enligt olika rapporter från Spanien sägs det att Chelsea nu är efter två Real Madrid spelare. Vi vet redan att Pepe har varit ett alternativ, men nu sägs det att Chelsea även vill ha Angel Di Maria. Eftersom Pepe också kan spela som mittfältare, skriver Football Mirror att han skulle kunna ersätta Essiens plats som just nu är skadad. När det gäller Di Maria, så har yttermittfältaren ännu än inte signerat ett nytt kontrakt med det spanska laget.


Källor från Italien uppger att Chelsea är redo att betala 23 miljoner pund för Nasri, samtidigt som Manchester City vill betala 78 miljoner pund för Nasri, skriver The Sun. The Sun uppger också att Chelsea är intresserade av Inters Samuel Eto'o och vill betala 18 miljoner pund för anfallaren, samtidigt som Man City också vill ha anfallaren.


Mirror Football skriver att Luka Modric kan bli den högst betalda spelaren i Tottenham, om han signerar ett kontrakt som ger 800,000 pund per vecka. Spurs är bestämda över att de vill ha kvar Luka Modric och kommer därför förkasta alla bud de får från olika lag, och istället låta honom signera ett fem års kontrakt med laget.

/Rukksar

2 kommentarer: