tisdag 5 juli 2011

Petr Cechs fotbollsskola. Nya rykten.


Medan de flesta spelare har njutit av deras semestrar med sol och bad, har Petr Cech dock varit upptagen med hans fotbollsskola i Tjeckien. Nu har Petr haft hans fotbollsskola i sex år, och det här året tränade han 160 elever under två veckor.

"Vårt mål är att lära barn om hur de ska förbättra sig inom fotbollen och hur de ska spela på toppen. Jag skriver inte bara in mitt namn i det här, utan som ni ser, så är jag väldigt aktiv med barnen på planen också."- säger målvakten.

"Det är många barn som är här utan deras föräldrar för första gången, så de lär sig hur det är att leva utan deras föräldrar och vänner. De lär sig att leva, jobba och samarbeta med olika människor. Vi alla vet att det är viktigt att skaffa nya vänner, nya kontakter i livet. Det här är inte bara en förberedelse inför fotboll, utan också inför det normala livet."- förklarar Petr Cech.

I den här skolan får eleverna även lära sig det engelska språket då de också får vissa läxor. Givetvis är det även många fotbolls ord de får lära sig så som, goal, referee, offside och ball. Samtidigt som de lär sig, försöker Petr Cech och medhjälparna se till att ha kul och umgås med barnen.


Det ingen nyhet att Chelsea försöker förnya anfallet, och det är även ingen nyhet om att Nicolas Anelka kanske blir den mannen som lämnar The Blues. Nu skriver den brittiska tidningen Metro att fransmannen har väckt intresse hos Paris Saint-Germai. Det franska laget köptes nyligen av ägare från Qatar, och nu har klubben en mängd pengar som bör räcka till några nya spelare.


Metro uppger även att Pastore har ännu ett engelskt lag efter sig. Palermos stjärna, Pastore har redan Chelsea och Manchester City efter sig, men nu vill även Ferguson ha 22-åringen innan säsongen startar igång igen. Paleroms president Zamparini förklarar att Pastores framtida destination antingen kommer bli England eller Spanien. Presidenten meddelar även att det måste ske ett beslut inom 15 dagar, och om det inte händer något innan 15 dagar kommer Pastore att stanna kvar hos Rosanero.

"Favoriterna är Real Madrid och Malaga. Manchester City är också intresserade, precis som Manchester United och Chelsea."- säger Zamparini.


Rykten säger att Chelsea är intresserade av Benficas Fabio Coentrao, men dock har Fabio velat flytta till Real Madrid. Real Madrid har däremot inte visat lika mycket intresse tillbaka, och nu skriver Sky Sports att Benfica säger att de inte har fått något bud från både Chelsea och Real Madrid som är rimligt.

"Idag är Fabio Coentrao Benficas, men är naturligtvis eftertraktad för det han har gjort. Än så länge har inte Benfica mottagit något bud som han vill."-säger Benficas chef Rui Costa till TVI.

Det har även rapporterats att Coentrao inte kommer följa med Benfica till deras försäsongs läger i Schweiz, vilket tyder på att ett avtal snart kan ske. Mirror Football skriver att Benfica redan har accepterat ett bud från Real Madrid som ska vara 30 miljoner euro, och det sägs att han redan är i Spanien.


Efter att Villas-Boas signerade för Chelsea, vet vi innerst inne att hela fotbollsvärlden har skakats om. Både alla lag i Champions League och lag i Premier League vet att Chelsea kommer vara farligare och vassare i år. En tränare från Premier League gick dock fram till pressen och bestämde sig för att berätta sanningen om hur han tror det kommer gå för AVB.

"Han är en fantastisk tränare, som har uppnått mycket i så ung ålder."-säger Boltons tränare Owen Coyle.

Owen förklarar att AVB kommer passa in perfekt i Chelsea, både för att utmana för Liga guldet och Champions League.

"Det ingen tvekan om det, han kommer göra en stor framgång."-berättar Coyle.


Olika källor har uppgett att Inter stjärnan Wesley Sneijder kanske lämnar italien innan säsongen startar igång igen. Klubbar som Chelsea och United har visat intresse för holländaren, men nu skriver Football Mirror att  Inters tränare Gian Piero Gasperini säger att han är säker på att Sneijder inte lämnar Inter.

"Wesleys situation oroar inte mig."-säger Gasperini.


Mirror Football rapporterar att Chelsea är intresserade av Lyons yttermittfältare Michel Bastos, men den 27-åriga brasilianaren var nära på att lämna Lyon då det snackades om Juventus. Bastos kan spela som vänster mittfältare och vänster back, och ska kosta ungefär 12 miljoner pund, och Bastos har även länkats till Liverpool och Tottenham.

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. Coentrao är nu klar för R. Madrid så det ryktet kan vi stryka.

  Bastos låter ganska intressant, speciellt för £12m, ruskigt snabb, hyffsat kreativ och bra skott. Skulle jag inte tacka nej till, speciellt för att Malouda inte är tillräckligt bra för startelvan och Zhirkov lär väl flytta tillbaka till Ryssland.

  SvaraRadera
 2. Hur fan kan du säga att malouda inte är tillräckligt bra?? Han var bland dom 3 bästa och avgjorde många matcher med speciella mål, kolla tillbaka tack

  Malouda<3 däremot skulle ja gärna vilja se bastos sen äre allt upp till AVB

  SvaraRadera
 3. Malouda, han var den sämsta spelaren i höstsvackan, när han har en dålig dag så är han ruskigt kass. Ska jämt utmana tills han tappar bollen och stannar ofta upp spelet.

  Var han topp 3? Terry, Ivanovic, Cech, Ramires, Cole, Mikel och Anelka tyckte jag alla var bättre än Malouda.

  SvaraRadera
 4. - Malouda har sina dagar men han ÄR/VAR inte bland de 3 bästa ;)!

  SvaraRadera
 5. - Och hoppas ni hinner köpa Bastos innan Juventus! Vill inte se honom i den vidriga svartvita klubben!

  SvaraRadera
 6. Malouda var en av mina favoriter i fjol :) känner att han alltid var den som sprang mycket och skapade chanser medan alla andra var ganska så bleka ibland, då snackar jag alltså om spelarna längre fram. Cole och Ivanovic har varit de bästa backarna helt klart, inte bara de bästa backarna utan de två bästa spelarna i fjol.

  SvaraRadera