torsdag 7 juli 2011

Krigarna är tillbaka och tränar på Cobham. Nya rykten.


Det var en stor del av truppen som var tillbaka och tränade på Cobham med deras nya tränare Villas-Boas igår. Detta var alltså första träningspasset med det nya tränar teamet, och även det första träningspasset efter ungefär sex veckors paus. Ramires och David Luiz kunde dock inte delta då dessa två spelare representerar Brasilien i Copa America.


Träningspasset började med lite stretch övningar med hjälp av Jose Mario Rocha och Chris Jones, sedan var det dags för bollspel då spelarna passade bollen till varandra i olika sationer innan de sköt in bollen i mål. Efter detta var det dags för lite tävlingar då man delade in spelarna i fyra olika lag och halverade planen. Slutligen var det dags för en riktig match då man delade in spelarna i två grupper och hade elva spelare i båda lagen.


Luka Modric orkar inte att stanna kvar i Tottenham längre, och det har vi vetat en ganska lång tid. Modric beslöt sig för att arrangera ett möte med Tottenhams ordförande, Daniel Levy och berättade klart och tydligt att han vill lämna Spurs, men fortfarande vill Tottenham inte låta mittfältaren få ta farväl, då Levy menar att Modric inte ska någonstans.

"Allt ser bra ut, vi hade en bra konversation. Luka kommer inte lämna Tottenham."- säger Levy i The Sun.

Levy tror att allt kommer gå ännu bättre då Luka får träffa sina lagkamrater igen och dessutom förstår även Modric varför Spurs vill ha kvar honom, säger Daniel Levy. Levy meddelade också att pengar inte spelar någon roll, så om Chelseas budar igen kommer Tottenham ändå inte att ge sig.

"Vi ska inte sälja våra bästa spelare."- säger Levy slutligen.


Portos anfallare Radamel Falcao öppnar dörrarna för The Blues då han förklarar att han gärna vill flytta till Premier League. Den 25-åriga anfallaren har nyligen länkats till Chelsea väldigt starkt, och nu skriver The Sun att Falcao förklarar att han är redo för en större liga.

"Det finns en klubb som jag drömmer om att få spela i. Det är en utländskt klubb, men jag vill inte säga vilket lag det är ännu."- säger Falcao.


Boltons tränare Owen Coyle vill övertyga sin gamla kompis André Villas-Boas om att låta Sturridge återvända till Wanderers. The Sun skriver att Owen och AVB troligen kommer ha ett möte så snabbt som möjligt, och då ska det även planeras om Daniel Sturridges framtid.


Nottingham Forests tränare Steve McClaren sägs vilja köpa Chelseas mittfältare Jack Cork, skriver Football Mirror. Det är väldigt säkert att Cork kommer lämna The Blues innan säsongen börjar, och Chelsea vill ha en miljon pund för 22-åringen, vilket Nottingham Forest är beredda att betala.

"Vi vill få in spelare som kommer hjälpa oss att komma upp till Premier League."-säger McClaren.


Det har ryktats om att Arsenals Samir Nasri kanske är på väg att lämna The Gunners, och Chelsea var en av klubbarna som visade intresse då Carlo Ancelotti tränade laget. Nu skriver Sky Sports att den nya Chelsea tränaren också har visat intresse för Nasri, medan Manchester United och Manchester City också är intresserade av den föredetta Mareille spelaren.

/ Rukksar

2 kommentarer:

  1. Tror du att Drogba lämnar i sommar?

    SvaraRadera
  2. Finns en stor chans till att han gör det om Falcao kommer till Chelsea. Dock tror att jag Anelka är före Drogba.

    SvaraRadera