fredag 15 juli 2011

Nytt om Courtois, Falcao, Modric, Parker, Zhirkov och Tiote.


Football Mirror rapporterar att Chelsea är överens med Genk om att köpa deras målvakt Thibault Courtois, och det sägs att The Blues ska betala 5 miljoner pund för målvakten, som troligen ska ersätta Cech i framtiden.


Courtois som hade en stor roll i Genk då de vann Belgiska ligan, tjänade ungefär 80,000 miljoner pund per år i Genk, men i Chelsea lär han få en hög löneförhöjning. Courtouis har tidigare visat intresse för Chelsea, då han berättade i radiostation att han uppskattade att ett stort lag som Chelsea var intresserade av honom.


Vi Chelsea supportrar kan sluta drömma om Radamel Falcao, för det är så att anfallaren har signerat ett nytt två års kontrakt med Porto. Detta betyder att han inte följer med sin gamla manger, och att vi helt enkelt får stryka honom från listan!


Modric, Modric, Modric och ännu mer " Nej, vi ska inte sälja Modric" rykten! Harry Redknapp vill inte sälja Modric, skriver The Sun. Men oj vilken nyhet, det visste man ju inte?

"Jag är helt säker på att Luka kommer vara här när säsongen startat igång igen. Ordförande Daniel Levy har redan sagt att ha inte vill sälja Modric till något pris."- säger Redknapp.

Redknapp fortsätter sin gamla visa, samtidigt som han också berättar att Modric är den snällaste killen som aldrig kommer göra något för att skapa problem.

"Men Luka känner att han har chansen att spela i ett lag som kan vinna Champions League. Han har erbjudits en massa pengar."- fortsätter Harry.

Och precis som förut, säger Redknapp också att deras plan är att bygga upp laget runt Modric. Jag vill också påpeka att jag inte tar upp gamla rykten om Modric hela tiden, utan detta är alltså senaste nytt.


Nu är det inte bara Chelsea som är ute efter mittfältaren Scott Parker, utan nu har Aston Villa bestämt sig för att tävla om 30-åringen. The Sun rapporterar att McLeish, den nya tränaren, är redo att betala 8 miljoner pund för den föredetta Chelsea spelaren.

Blues är dock inte villiga att betala 4,5 miljoner punds avgiften som The Hammers vill ha, dessutom är också 65.000 punds vecko lön ett problem för Chelsea.

Aston Villa har nu även samlat in en aning summa då de sålde Downing till Liverpool för 20 miljoner pund, som de nu kan spendera på nya spelare till Villa Park.


Yuri Zhirkov medger att det skulle kunna ske en flytt om rätt erbjudande dök upp, skriver Mirror Football. Den 27-åriga Yuri har bara ett år kvar på hans nuvarande kontrakt med Chelsea, och ryssen har nyligen länkats till Dynamo Moscow.

När Zhirkov fick frågan om han ville tillbaka till hemlandet igen, sa han så här: "Det är svårt att säga. Jag är en Chelsea spelare, en klubb som har rika traditioner, och jag kommer göra allt för att etablera mig här. Det skulle vara svårt att göra ett val."

"Nu finns det inget konkret, så det finns egentligen inget att prata om. Jag vill inte ljuga, Chelsea är det primära alternativet för mig, medan Ryssland är det sekundära alternativet."- säger Yuri Zhirkov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar