torsdag 14 juli 2011

Brasilien vinner deras första match i Copa America. Nya rykten.


Brasilien har äntligen vunnit deras första match i Copa America då landet mötte Ecuador. Brasilien lyckades näta fyra gånger medan Ecuador gjorde två mål. Med två oavgjorda och en vinst är nu Brasilien säker i deras grupp. David Luiz var återigen bänkad under hela matchen medan Ramires deltog i 90 minuter.

Brasiliens mål gjordes av Milans Pato och Neymar då båda spelarna gjorde två mål vardera. Nästa match spelas mot Paraguay som sist spelade 2-2. Brasilien möter alltså Paraguay i kvartsfinal.


Efter Chelseas 3-0 vinst mot Wycombe har Villas-Boas fått en massa positiva feedbacks. Olika källor skriver att bossen har visat en fantastisk tränar roll då han höll sig lugn och glad under hela matchen samtidigt som han också coachade oerhört bra. För det mesta stod han precis utanför planen och försökte att kommunicera med spelarna när det väl behövdes.

"Om han såg att någon spelare var fri så sa han åt de andra spelarna att passa den fria spelaren. Han var inte aggressiv eller kastade armarna i luften hela tiden, utan han gav bara ut order på ett lugnt sätt. Spelarna gjorde det han sa."-säger en källa från Chelsea i The Sun.

The Sun skriver att hela laget har fått en stor respekt för honom från första vänskapsmatchen då han fick chansen att visa vilken sorts tränare han är.

Frank Lampard som missade första Chelsea matchen, kommer att komma tillbaka igen nu på lördag då Chelsea möter Portsmouth i en vänskapsmatch.


West Hams delägare David Sullivan meddelar att klubben ännu inte har fått en officiell förfrågan om mittfältaren Scott Parker. Lag så som Chelsea, Arsenal, Aston Villa, och Tottenham har visat intresse för Parker, men enligt Sullivan har alltså ingen klubb gått ett steg närmare. Parker som spelade för Chelsea mellan 2004 och 2005, sägs vara ett alternativ för Chelseas mittfält då Michael Essien lär vara borta i sex månader på grund av skada.

"Vi får höra rykten hela tiden, och det skulle vara fel att kommentera vidare på dessa rykten. Jag har inte pratat med Parker, men hans agent har sagt att han vill spela i Premier League."-säger Sullivan i Football Mirror.

Samtidigt som det har uppstått rykten om att Chelsea vill hitta en ny mittfältare på grund av Essiens skada, säger Michael Emenalo att detta inte är sant.

"Truppen är full av världsklass spelare, och idén om att ersätta någon eller att inte ersätta någon låter lite skrattretande."-säger Emenalo i Sky Sports News.

Rysk media uppger att Dynamo Moscow redan har pratat med Yuri Zhirkov innan han återvände till Cobham igen. 27-åringen har nyligen länkats till den ryska klubben, dock har självaste klubben meddelat att de inte vill kommentera något om detta.


Nu uppger Mirror Football att Modric har skickat en transferbegäran till Tottenham. En källa nära Modric har uppgett att mittfältaren vill lämna Spurs efter ankomsten till Sydafrika där Tottenham ska ha deras försäsong. Detta har Modric meddelat klubben skriftligt.

"Vi vet att han vill lämna, och det spelar ingen roll om han skriver ner det i ett papper, för det kommer inte ändra på oss."-säger Harry Redknapp i BBC Sport.

/Rukksar

6 kommentarer:

 1. - Ingen Falcao och ingen Hulk.. Drogba ser ut att stanna ;)! Hoppas ni hittar en bra ersättare till Essien men De rossi får ni aldrig röra! Haha kram vännen min!

  SvaraRadera
 2. Det här är riktigt spännande, tror dock inte att De rossi hamnar i Chelsea ;)

  Kram sötis! :D

  SvaraRadera
 3. Jag vet att det här är fel, men på någon anledning så hatar jag eller gillar jag inte Neymar! har dock ingen aning varför?

  SvaraRadera
 4. Gillar inte neymar heller, han tror för mycket om sig själv och ger olika signaler konstant. Premier League är en stor skillnad jämfört med den brasillianska ligan och bara för att an är bra där betyder det inte att han kmr vara bra i Premier League. Vill inte att han kommer till Chelsea för vi har Daniel Sturridge <3

  SvaraRadera
 5. aså david luiz e mycke betrrä en lucio brasiliens fördbundskapten har problem jävla pajas

  SvaraRadera
 6. Man har ju tröttnat på Neymar en aning, efter att han och hans agent har varit så "svårfångade"

  SvaraRadera