lördag 16 juli 2011

Bertrand och McEachran förlänger med Chelsea. Nya rykten.


Som ni ser i videon har alltså, Bertrand och McEachran förlängt kontraktet med Chelsea.  Josh signerade alltså ett fem års kontrakt, medan Ryan signerade ett fyra års kontrakt.

De flesta Chelsea fans har velat se dessa två få mer speltid i Blues, och att hålla kvar dem har varit ett starkt Ja från de flesta. Det verkar som att Chelsea följde supportrarnas spår och såg till att hålla kvar McEachran och Bertrand.

När det gäller de andra spelarna, så har de varit upptagna med träning i den härliga sommar värmen inför deras nästa vänskapsmatch som spelas idag, mot Portsmouth. På plats fanns givetvis Villas-Boas med resten av tränings teamet, och även spelarna inklusive Sturridge, och Bertrand. Chelsea har just nu en mycket upptagen vecka då de åker till Malaysia redan på söndag! Det blir alltså match idag, och flyg imorgon.

Matchen mot Portsmouth spelas klockan fyra i svensk tid.

Lite ord från kapten John Terry:


Det lär inte bli en stor folkmassa på Fratton Park idag, men ändå ser fransmannen Malouda fram emot att möta Portsmouth, och förklarar att det räcker med den folkmassan som tar sig dit. Positiv inställning är en väg till lycka, och vi hoppas på att Chelsea uppnår den lyckan mot Portsmouth idag.


"Oavsett vad motståndaren är, njuter vi ändå alltid när vi spelar, och det finns alltid en bra publik. Vi vet att det finns många Portsmouth fans, och enligt mig är Portsmouth supportrarna bra fans, och det är alltid bra att ha det under en försäsongs match. Det är vad vi letar efter, för det hjälper oss med koncentrationen, vilket gör så att vi kan sätta mer press på spelet, och vi måste komma tillbaka i sådana press situationer inför säsongen."- säger Florent Malouda. 

                                                           ***   


Modric har skadat sig själv för att slippa spela för Tottenham! Nej, jag skojar bara. Modric har skadat fotleden och kommer inte representera Tottenham nu när de möter Kaizer Chiefs i Sydafrika. Luka befinner sig där just nu, men kommer alltså missa första matchen. Det kan även leda till att han missar nästa match. Tillslut kommer han inte hinna spela någon gång för Tottenham, för när han har frisknat till, kommer han att befinna sig i Chelsea. Nej, nu skojade jag igen.

Mirror Football skriver att Chelsea nu är redo att betala 30 miljoner pund för mittfältaren. Detta blir alltså tredje budet då Chelsea redan har erbjudit 22 och 27 miljoner pund tidigare som har förkastats av Tottenham.


Daily Mail uppdaterar om Romelu Lukaku, och skriver att det har pratats om 18 miljoner pund. General managern Herman van Holsbeeck flög till London för att försöka kommer överens om 18 miljoner punds budet med Chelsea, men dock skriver tidningen att Holsbeeck informerade Chelsea om att det är ett till lag som har anmält intresse för 18-åringen. Det är alltså Mourinho som har fastnat för Lukaku, och är nu också ute efter honom. 

Nu börjar även ett annat London lag ta ett steg framåt för att kunna signera underbarnet. The Sun skriver att Arsenal har erbjudit 14 miljoner pund för Romelu Lukaku.


"Jag föredrar att spela i Spanien eller England, dessa länder är de bästa länderna."-säger Sergio Aguero i Sky Sports. 

Aguero som just nu är en Altetico Madrid spelare, har nyligen länkats till Chelsea, Manchester City, Real Madrid och Juventus, men dock verkar det som att Juventus inte har en lika stor chans då Aguero själv har uttalat att han hellre föredrar England eller Spanien.

"Jag har klargjort i mina uttalanden att jag inte ser mig själv i Atletico Madrid."-sa Aguero i Radio La Red.

Aguero meddelar också att han ska ta tag i det hela då han är tillbaka från Copa America. 


Mirror Football skriver att Chelsea och Fulham är i en duell om Wycombes unga talang, Kadeem Harris. Den 18-åriga mittfältaren anses vara en av de mest duktigaste unga spelarna i England just nu. Fulham har redan erbjudit 50,000 pund för Harris vilket förkastades, men detta stoppar inte Fulham då de redan planerar ett nytt bud. 

Wycombes boss Gary Waddock vill inte sälja mittfältaren, utan vill ha kvar honom i Fulham. 

/Rukksar

1 kommentar:

  1. Någon som vet om någon kanal sänder matchen?

    SvaraRadera