tisdag 12 juli 2011

Nytt om Chelsea. Nya rykten.


Under det fantastiska sommarvädret fick 23 Chelsea spelare äntligen få spela en match i blåa tröjan. Chelsea mötte Wycombe Wanderers som just nu befinner sig i League One, och The Blues vann med 3-0. Föredetta Liverpool spelarna Torres och Benayoun gjorde två mål, och den 22-åriga mittbacken Slobodan Rajkovic som var utlånad till Vitesse Arnhem förra säsongen, stod bakom det tredje målet. Eftersom detta var första matchen såg Villas-Boas till att ingen Chelsea spelare spelade mer än 45 minuter. Chelseas lag bestod av både äldre och yngre spelare under första och andra halvlek. 


I första halvleken fick dessa spelare spela: Hilario, Bosingwa, Kalas, Terry, Van Aanholt, Malouda, Kaby, Mikel, Kakuta, Benayoun och Drogba.

Efter 45 spelade minuter fick nya spelare springa in på planen, och dessa var: Turnbull, Ferreira, Ivanovic, Rajkovic, Cole, Clifford (Mellis 65), McEachran, Zhirkov, Kalou, Anelka och Torres.

Så här såg det ut under träningen inför vänskaps matchen mot Wycombe:Det verkar som att grabbarna har det riktigt kul under träningarna, och Mikel förklarar att det har gått bra under träningarna och att alla har det kul. Att komma tillbaka från semester till arbetet igen är alltid inte jätte kul, men mittfältaren säger att spelarna börjar känna sig i form och att de verkligen är glada under träningarna. 


"Den nya managern har jobbat jätte hårt med oss, och det går jätte bra. Vi har fått jobba mycket med bollen, men vi har inte sprungit så jätte mycket, vilket verkligen är bra. Vi blir vana med bollen snabbt och det gör så att man känner att man får bättre form mycket snabbare, dessutom är det roligare att jobba med bollen än att springa hela tiden."- säger John Obi Mikel.

Mikel förklarar att de andra personalen som jobbar med André, så som Di Matteo också har kommit in i rollen och jobbar mycket bra. De tar stor ansvar, kommer med nya idéer och hjälper till Villas-Boas en hel del. 

"Allting har gått jätte bra hittills, vi njuter av deras träningar och allt går bra, så förhoppningsvis ska vi ha en mycket bra säsong."- säger den glada Mikel.

Precis som A-laget, går det även jätte bra för Chelseas reservlag, som just nu tränas av Dermot Drummy. Drummy har tidigare tränat tre av spelarna innan, då de var skolpojkar, och dessa är Billy Clifford, Rohan Ince och Josh McEachran, så detta är givetvis något som är positivt. Drummy förklarar att det är bra att känna spelarna väl då man kan kommunicerar med laget bättre.


"Det finns skillnader mellan en tränare för reservlaget och en tränare för juniorlaget. I reservlaget måste man träna spelare som kanske lånas ut, sedan jobbar man även med spelare som vill upp till A-laget."-förklarar Drummy.

"De börjar bli självständiga, de börjar flytta hemifrån, och vissa av dem börjar få deras första kontrakt. Man försöker att förstå deras mentalitet rätt så att deras press och fokus resulterar något bra."- berättar Drummy.

Här är ett schema över reservlagets försäsong:

Crawley Town - Chelsea, 16:e juli
Hampton and Richmond - Chelsea, 30:e juli
Bromley - Chelsea, 6:e augusti


                                                                               ***


När det gäller Modric, så skriver Sky Sport att han kommer följa med Tottenham till Sydafrika för deras försäsong.

"Det är klart Luka ska följa med, han är ju en Tottenham spelare och han har ett kontrakt här."- säger Harry Redknapp från hans bil.

Redknapp klargör även att ett bud som skulle varit över 30 miljoner pund inte skulle ändra på Levys svar ett enda dugg, utan det skulle alltså fortfarande vara ett Nej. Dessutom tror Harry att Luka kommer kunna slappna av lite och komma bort från alla rykten när han åker till Sydafrika där han verkligen kommer kunna koncentrera sig på fotboll och inte allt annat.


Chelsea, Manchester City, Manchester United, Milan och Napoli är lag som har länkats till Udineses yttermittfältare Alexis Sanchez. Nu rapporterar Sky Sports att hela tävlingen troligen kan vara över då Barcelona är oerhört nära på att signera Sanchez som just nu deltar i Copa America.


Mirror Football uppger att Anelka har fått ett erbjudande om att avsluta hans karriär i USA, och då lär det bli Beckhams L.A Galaxy eller Henrys NY Red Bulls.  Sedan finns ju även PSG vid sidan om, men mer skriver inte tidningen.


Engelsk media skriver att Palermos Pastore hellre vill stanna kvar i Italien än att komma till Premier League om han lämnar Palermo. Pastore har länkats till Chelsea och Manchester United, men nu verkar det som att Inter har en bättre chans.

Så här sa Pastore till Sky Italia: "Om jag lämnar Palermo skulle jag vilja stanna kvar i Italien. Jag har spelat i Italien under de två senaste åren, och jag känner mig bekväm här."

/ Rukksar

6 kommentarer:

 1. vart kan man se Torres mål ?

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt ingen aning, jag har själv inte sett målet! :(

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=eOXj5m90Xt4&feature=player_embedded
  titta benayouns mål!

  SvaraRadera
 4. Fyfan vilket mål! Hoppas det fortsätter för Torres!

  Go Chelsea!

  SvaraRadera
 5. Tack Teib!! Det där var ett mkt fint mål!!

  SvaraRadera
 6. Beeeeeeenaaaaayoooooouuuun!!!!

  SvaraRadera