tisdag 19 juli 2011

Försäsongen startar igång i Asien. Nytt om Vidal och van Aanholt. Ferguson anser att Chelsea är en stor utmaning för AVB.


Det är nu bekräftat att målvakten från Genk befinner sig i England där han går igenom medicinska undersökningar. Courtois kommer troligen att genom gå en övergång på söndag.

"Just nu genom går han medicinska undersökningar, men ännu än har vi inte kommit överens om hans personliga villkor."- sa Villas-Boas som just nu är i Malaysia.

Om Courtois hamnar i Chelsea kommer han inte att åka till Asien för att vara med i Chelseas försäsong.


När det gäller försäsongen, så är laget i Asien just nu. Allt gick bra under resan, och just nu njuter spelarna i det exotiska Malaysia vädret. 26 spelare följde med Villas-Boas och bland dessa 26 spelare kan man även hitta 17-åriga Jamal Blackman, 18-åriga Billy Clifford, 16-åriga Nathaniel Chalobah och 22-åriga Slobodan Rajkovic. De spelare som fattas är, David Luiz, Ramires och Michael Essien.

Detta är resten av spelarna som är i Malaysia nu: Petr Cech, Henrique Hilario, Ross Turnbull, Jose Bosingwa, Paulo Ferreira, Branislav Ivanovic, Alex, John Terry, Ashley Cole, John Mikel Obi, Josh McEachran, Frank Lampard, Yossi Benayoun, Yuri Zhirkov, Florent Malouda, Salomon Kalou, Daniel Sturridge, Nicolas Anelka, Didier Drogba, Fernando Torres, Ryan Bertrand, Patrick van Aanholt, Gael Kakuta.André Villas-Boas som första gången befinner sig i Malaysia kom redan igång med arbetet då han beslöt sig för att berätta hans planer inför försäsongen under en presskonferens. Chelseas plan inför den första matchen som spelas den 21:a juli är att hålla kvar samma stil som de hade mot Wycombe och Portsmouth, förklarar AVB.

"Vi ska fortsätta med vår filosofi i den första matchen då vi låter ena laget spela första halvan och andra laget den andra halvan."-meddelade Villas-Boas.


Bossen förklarade att Chelsea försöker bygga upp ett nytt sätt att spela fotboll på, då man samlar ihop idéer från alla medlemmar, och förhoppningvis ska detta påverka positivt den 7:e Augusti när Chelsea möter Stoke. Bossen berättade att han inte vill koncentrera sig på olika formationer då han förklarade att spelarna kan spela på olika sätt, utan det viktigaste är att försöka göra så att spelarna hittar deras talanger.


"Det är alltid spelarna som erbjuder mig än att jag erbjuder dem." - sa André.

En av frågorna som ställdes till André under presskonferensen löd så här: Kommer någon spelare att bli "untouchable"? och så här svarade AVB:

"Untouchable är en person som ständigt presterar på hög nivå. Baserat på de troféer som spelarna har vunnit tidigare och den framgång de har haft, så är det just dessa spelare man vill ha tillslut, eller hur? Så länge spelarna kan prestera kommer de alltid att få börja från startelvan, så jag förstår inte varför detta skulle hända."

När det gäller Essien, så anser bossen att det är ett hårt slag för Chelsea som inte kunde ta med Essien i truppen till Malaysia. När det gäller andra skador så kan man hitta lite små försäsongs skador i truppen då Cech och Alex kanske måste ta det lite lugnare under träningarna framöver i Asien, meddelade AVB.


                                                           ***


The Sun rapporterar att Chelsea är ute efter Bundesliga stjärnan Arturo Vidal. Mittfältaren som nyligen gjorde mål för hans Chile i Copa America har varit nära på att signera för Juventus samtidigt som han också har länkats till London laget Arsenal. Nu sägs det att André också är intresserad av 24-åringen som lyckades göra 10 mål  för hans Bayer Leverkusen förra säsongen. Det sägs att Vidal är värd runt 12 miljoner pund just nu.Daily Mail skriver att Portsmouth har visat intresse för Chelseas Patrick van Aanholt. 20-åringen spenderade förra säsongen i Svennis Leicester och är nu med AVB i Malaysia. Olika källor skriver att Chelsea inte har tänkt släppa backen, då man nu vill ge han mer speltid i Chelsea.Sir Alex Fergusom förklarar att Villas-Boas har gett sig ut på en stor utmaning nu när han är Chelseas tränare. Manchester Untied bossen förklarar att det är ett enormt steg för 33-åringen.

"Jag var 32 år gammal när jag började träna, men jag tränade ett lag i Skottlands andra division."- säger Ferguson.

Dock tycker Ferguson att AVB har en massa fördelar vilket han själv inte hade, så som att André har en assisterande manager vid sin sida, och Ferguson tror att detta kommer leda till en stor hjälp för André. En annan fördel som AVB har, enligt Ferguson, är att han redan har jobbat för Chelsea innan. Dessutom anser Ferguson att spelarna är en stor fördel för AVB då dessa spelare har mycket erfarenheter sen förut.

"Han känner klubben"-säger United tränaren.

"Vi räknar med att Chelsea ska utmana igen."-säger Sir Alex Ferguson som inte nämnde att André är en bra tränare en enda gång.

/Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar