onsdag 20 juli 2011

Försäsongen fortsätter fint. Nytt om Terry, Parker, Anelka, Neymar och Courtois.


träningen har varit i full gång under det exotiska vädret i Kuala Lumpur. Petr Cech, och Alex som är lite små skadade var med resten av truppen under träningen och tränade som vanligt i Shah Alam Stadium. Givetvis var bara Chelsea truppen inte där, utan fansen såg även till att ta sig till Shah Alam Stadium där de såg deras hjältar under träningen.Innan träningen började, fick de fantastiska fansen träffa deras hjältar ännu närmare:
"Ditt hjärta slår väldigt snabbt när du ser dem och när de ler åt dig. Jag är så glad."-sa en mycket glad Chelsea fan i Malaysia.


Josh McEachran, John Terry, Jon Gourlay och Graeme Le Suax hann även besöka Malaysias Asian Football Confederation.                                                               ***


The sun rapporterar om att John Terry gärna skulle vilja se Luka modric i Chelsea tröjan. Kaptenen anser att Modric är en världsklass spelare som alltid är svår att möta under matcherna, och berättar att Modric är väldigt vig, snabb, och en bra avslutare. 

"Jag vet att det har uppstått några problem, och det är förmodligen lite respektlöst mot Spurs om jag pratar om situationen."- säger John Terry. 

Samtidigt som Terry pratade gott om Luka, passade han även på att prata gott om hans lagkamrat Fernando Torres. Terry förklarar att han känner att Torres är fräsch, glad och kommer göra fler mål i den kommande säsongen.

"Han har alla förmågor. Han är väldigt snabb och avslutar alltid väldigt fint."- berättar Terry om Torres.

"Vi är glada över att ha honom här."- sa John tillslut. 

The Sun skriver att John Terrys dröm är att en vacker dag bli Chelseas manager. Dock vill han att Villas-Boas stannar kvar i Chelsea under en lång tid och lyckas väldigt väl med Blues, men en framtid i Chelsea, efter fotbollskarriären, skulle John inte tacka nej till. 

"Han förtjänar den här chansen. Det är inte många unga managers som får denna chans, och hur ska vi förvänta oss något från dem om de inte får sådana chanser?"- sa John Terry när han hyllade AVB. 

Terry såg även till att tacka Abramovich som låter unga människor, och människor som har jobbat med Chelsea förut få denna dröm chans som många drömmer om.

"De ger chanser till människor som har varit i klubben, och de som känner till klubben väl. Så detta betyder att spelarna i klubben som har varit här en lång tid, så som, Jag, Frank Lampard, Didier Drogba och Petr Cech har en framtid."-förklarade Chelsea kaptenen.Aston Villas bud som var 7 miljoner pund förkastades direkt av West Ham, då de inte vill sälja Scott Parker för det priset. Nu uppger The Sun att Chelsea erbjuder 7.5 miljoner pund för mittfältaren, och hoppas på att detta ska resultera bättre än vad det gjorde för Aston Villa. 


Fransmannen Nicolas Anelka som har Parist St Germain, Qatar och två olika klubbar i MLS efter sig, sägs vilja stanna kvar i Chelsea. Enligt brittiska källor sägs det att Anelka har meddelat Blues om att han gärna vill stanna kvar i London laget. 

Anelkas rådgivare har klargjort för Chelsea, att den 32-åriga anfallaren har imponerats av den nya bossen Villas-Boas och tror att han har en framtid i Chelsea. Fastän Villas-Boas har gillat det han har sett i Anelka är det ändå väldigt upptaget i Chelseas anfall då laget har Torres, Drogba, Sturridge, och sedan kanske även Romelu Lukaku. 

Just nu finns det ett stort frågetecken i Chelseas anfall, då olika källor har medgett att Sturridge inte ska till Bolton igen, att Drogba kanske stannar i Chelsea, att Torres ska  få full support denna säsong, att Anelka kanske är påväg att lämna, och att Chelsea även ska försöka få Lukaku. 

En nära källa till Anelka har sagt så här: "Det är jätte bra erbjudanden, men detta handlar inte om pengar. Nicolas vill spela till max och uppmuntras av den nya bossens planer." 


Sky Sports medger att Neymar stannar i Santos och att Chelsea, Barcelona samt Real Madrid kan ge upp hoppet och låta anfallaren vara efter att han uttalade så här:

"Jag stannar i Santos"

Nu sägs det att Neymar är redo att förlänga hans kontrakt med Santos till 2015. 


Olika källor rapporterar att Chelsea ska låna ut Courtois till Atletico Madrid. Atletico Madrid är en klubb som också har velat ha målvakten då de har sett Courtois som en ersättare till David De Gea. Det har tidigare pratats om att Blues kanske låter Courtois stanna kvar i Genk genom att låna ut honom dit, men nu ser det ut som att det blir La Liga istället. 

"Det är bättre för mig att gå till Atletico. Jag kan lära mig mer i Spanien än i Belgien."- sa Courtois.

"Jag kan lånas ut för två eller till och med tre säsongen innan jag kan placeras i Chelseas A-lag."-förklarade målvakten.

"Jag har redan presenterats för spelarna. Lampard och Terry pratade med mig direkt, och Drogba sa att han hade sett mig på TV när jag firade titeln med Genk. Målvakten Petr Cech och jag har också pratat."-sa Thibaut.

/Rukksar

8 kommentarer:

 1. Oroande att det inte är några större rykten om spelare ut.. Bosingwa, Turnbull, Anelka,. Ev Kalou/Malouda.

  Tyckte det syndes klart förra säsongen att lite "dökött" måste bort men om dessa herrar ska stanna så måste dem börja visa lite kämpaglöd på planen, det är just det jag hoppas AVB kommer ändra på.

  Jag ska föresten på hemmapremiären mot West Brom om en månad!! :) Första besöket på Stamford Bridge så det ska bli super! :)

  SvaraRadera
 2. Yes, jag trodde faktiskt att vi skulle få läsa en MASSA nya rykten om Chelsea spelarna, men det verkar vara ganska lugnt.

  Jag har full tillit och tror att AVB klarar av detta! :D

  ÅÅ vad kul Isac! Se till att ta en massa bilder, och njuuuuut av atmosfären min vän! :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. det blir kul om neymar stannar i santos

  SvaraRadera
 5. Förstår inte varför han vill stanna i Santos!

  SvaraRadera
 6. jag ska förrklara til dig braca vill ha honomm real vill ha honomm och chelsea vill ha också så han kan inte bestämma sig :)

  SvaraRadera
 7. Hahaha, skulle vara ganska roligt om det var så!

  SvaraRadera