lördag 9 juli 2011

Emenalo blir Chelseas tekniska rådgivare. Michael Essien skadar sig under träningspasset. Nya rykten.


Chelsea har redan hunnit få en skadad spelare i truppen, och det är Michael Essien som är den skadade spelaren. Essien skadade sig under träningspasset och kommer gå igenom olika tester innan man kan rapportera om hur farlig skadan är i hans högra knä. Vi får hoppas på att det inte är något allvarligt, och att mittfältaren kommer igång igen så snabbt som möjligt.

Sedan har vi, precis som repportern säger, nyheter om Emenalo. Michael Emenalo har nyligen blivit Chelseas nya tekniska rådgivare, och han har tidigare jobbat som scout i klubben och även haft en stor roll då han hjälpte till Ancelotti förra säsongen.


"Under de kommande veckorna och månaderna kommer jag få scouterna på plats, hitta folk som kommer leda scouterna tillsammans med mig, och integrera agendor och idéer för olika områden från A-laget till akademin."-förklarar den nya tekniska rådgivaren.

"Akademin är i god form. Neil Bath gör ett mycket bra jobb där, och han är någon jag känner och respekterar, så det kommer vara lätt att arbeta med honom. Om det är något som måste ändras strukturellt, så kommer vi ta vår tid, vi kommer inte rusa in och göra några hastiga beslut."- berättar 46-åriga Michael.

Och om ni vill få en blick över hur gårdagens träning såg ut, så kan ni kolla på denna video:


Det har även bestämts om vem som ska få äran om att träna Chelseas reserv lag, och det blev tillslut Dermot Drummy som ersätter Steve Holland. Dermot Drummy tränade Chelseas Youth Team innan. Det blir Adrian Viveash som tar över Drummys plats, och sedan har vi Joe Edwards som får träna Chelseas U-16, och Andy Myers som får träna Chelseas U-15.


Precis så som Harry Redknapp vill hålla kvar Luka Modric och inte släppa taget om honom, vill även Wenger inte släppa taget om Samir Nasri, uppger The Sun. Nasri är en spelare som har länkats till bland annat Chelsea och Manchester United. Nasri har nyligen vägrat att signera ett 100 000 punds vecko lön med Arsenal, samtidigt som United är beredd på att betala 20 miljoner pund för 24-åringen.

"Vi vill behålla Nasri, och vi ska göra allt för att försöka behålla honom."-säger den franska tränaren.


The Blues ser Genks19-åriga målvakt som Cechs efterträdare skriver The Sun. Villas-Boas skulle troligen kunna skicka tillbaka Thibaut Courtois till Genk igen, men bara som lån där han under tiden skulle kunna utvecklas mer tills han behövs i Chelseas trupp. Atletico Madrid sägs också vara ett förslag där Chelsea skulle kunna låna ut Courtois då de behöver en målvakt efter David De Geas flytt till Manchester United.

"det finns vissa positioner som vi har problem i, och en av dessa positioner är i målet. Om något dåligt händer kommer vi hamna i knipa, så vi vill stärka det området. Vi har inte glömt Courtois fastän det är svårt att få tag på honom nu när Chelsea är inblandade."- säger Atletico Madrids tränare Gregorio Manzano.


Palermos president Zamparini tror att det antingen kommer bli Real Madrid eller Chelsea som blir Javier Pastores nya klubb. Detta betyder alltså att Napoli, Manchester United, Manchester City och Malaga inte har lika stor chans om att kunna signera den 22-åriga Pastore.


Så här säger Zamparini i La Gazzetta dello sport: "Just nu ser det ut som att Pastore kommer flytta utomlands. Real Madrid och Chelsea leder tävlingen."


/Rukksar

2 kommentarer:

  1. Tror du Andres Vilas Boas kommer att spela 4-3-3 isåfall tror du att Torres kommer att vara "Forwarden"

    SvaraRadera
  2. Om det blir en 4-3-3 uppställning så tror jag absolut att Torres kommer få fler chanser än Drogba. Det kommer nog stå mellan Torres och "nya anfallaren" om vi får en.

    SvaraRadera