söndag 19 juni 2011

Spurs vill inte släppa taget om Modric och Barcelona vill sälja deras stjärna till Chelsea


Kan Tottenham verkligen hålla kvar Luka Modric? Går det att övertala honom, eller blir det så att Modric begär en transfer tillslut? Tottenham försöker iallafall göra allt för att hålla kvar deras nyckelspelare då Harry Redknapp har sagt att de ska få honom att stanna genom att köpa nya spelare som kan göra Spurs till ett bättre lag, skriver The Sun. Harry menar att det inte är omöjligt att Spurs inte har en bra säsong i år om man förnyar truppen och samtidigt har kvar Modric.

" Tottenham kan vara en bra klubb för honom där stanna i några år till. Det är det vi hoppas på." - säger Harry Redknapp till The Sun.

Harry fortsätter och berättar att det inte bara är storlaget Chelsea som har visat intresse för Modric utan även en annan storklubb i Premier League så som, Manchester United. Men det spelar ingen roll, för Spurs är inte ute efter att hitta rätt klubb för Modric när de menar att han redan befinner sig i det rätta laget.

"Om Tottenham vill gå någonstans kan vi inte sälja Luka. Vi måste göra något för att hålla kvar honom. Vi har inte råd med att sälja Modric om vi vill lyckas."- sa Harry till BBC Radio.

Målet är att ta sig tillbaka till Champions League, och för det behövs Luka Modric i Tottenhams trupp, men frågan är, kommer Modric vilja stanna kvar i en klubb som behöver ta sig till Champions League eller kommer han istället byta till ett lag som redan är i Champions League? Det lär bli oerhört svårt för Spurs att hålla kvar deras stjärna.Mirror Football skriver att Barcelona erbjuder Chelsea och Manchester City deras anfallare David Villa för 40 miljoner pund. Champions League vinnarna säger att de nu måste offra och sälja stjärnan David Villa som kom till Barca för 13 månader sen. Barca vill samla in 91 miljoner pund för att de sedan ska kunna signera in Arsenals Fabregas, Udineses Sanchez, och Villareals Rossi.

/Rukksar

11 kommentarer:

 1. Hade mer än gärna sett Villa i Chelsea.

  Luakaku/Drogba, Villa och Torres i samma anfall?

  Sen kan vi ju skicka med Drogba i ut bytt mot Modric om nu Lukaku skulle göra succe då Drogba är för bra för bänken.

  Själv tror jag Modric lämnar.

  SvaraRadera
 2. Tycker att det kommer att bli grymt bra för Chelsea om Villa kommer faktiskt.

  Damn också Chelsea blir vassa i år!! ;D

  SvaraRadera
 3. Det må vara det största skämtet jag hört! 40 miljoner pund för en 29-åring som håller Anelka-klass. Nej tack.

  SvaraRadera
 4. anonym- Såg du ens Villa i VM? Ensam anfallare (ja, jag är hård mot Torres) och tog Spanien till seger i viktiga matcher.

  Ryktas om att Abramovich vill lägga 50 miljoner pund på Aguero, han vill värva strikers för 1 miljard nu till sommar.

  Tror/håller med med Robyn, Chelsea kanske har nog Drogba-Modric byte som sista utväg - dock vill jag helst inte bli av med en kung som Drogba. Han har mer att ge..

  SvaraRadera
 5. Får ni både Modric och Villa kan ni skratta er lyckliga! ;) 91 miljon pund för den trion? frågan är om det verkligen räcker.. Fábregas 45-50, Sanchez 25-30... Det blir mycke dyyyrt! ;)

  Checka min nya design! ;)

  SvaraRadera
 6. Anonym/ Ja, Villa var bra i VM men var sedan en liten besvikelse i Barca, så det finns noll garantier att han lyckas i PL och Chelsea. NOLL logik i att ta hit en 29-åring för 420 MILJONER kr på en position vi har full cover på. Vad hände med att handla smart och ungt? Näe, han kommer bara stå ivägen för Sturridge och Lukaku.

  SvaraRadera
 7. BREAKING NEWS!

  Andre Villas-Boas set to be new Chelsea Manager!

  SvaraRadera
 8. Anonym- Njae du har trots allt en poäng. Det är inte så att Villa har varit direkt dålig i Barcatröjan, hade en måltorka på 11 matcher. Men han har flyttats ut på kanten, vilket han kanske hade fått göra i Chelsea också?

  Portugisiska tidningar skriver att Villas-Boas är klar för Chelsea. Hur trovärdigt är det måtro?

  SvaraRadera
 9. http://www.fotbollskanalen.se/1.2181361/2011/06/20/just_nu_villas_boas_tar_over_chelsea

  Sant eller falskt?

  SvaraRadera
 10. Det känns som att det snackas med Villas boas just nu! Ååå jag hoppas!

  SvaraRadera
 11. Villas Boas + Hulk Kanske? :>

  SvaraRadera