lördag 18 juni 2011

Nytt om Sturridge, Modric och Lukaku, Fernando Torres pratar om hans svaga säsong


Owen Coyle hoppas på att Chelsea lånar ut Daniel Sturridge till Bolton igen efter hans fantastiska tid i Bolton då han lyckades göra åtta mål under 12 matcher vilket har imponerat stort. Nu skriver Sky Sports att Boltons tränare Owen Coyle gärna skulle vilja låna om Sturridge ett tag till, och att sex månader till skulle vara en bra tid, säger Coyle till Sky Sport News.

" Han är motiverad, och han vill alltid prestera som bäst vilket han kan, han vill spela för A-laget och jag älskar det med honom. Det finns fortfarande rum för att utvecklas, och han kan bli en riktig fantastisk spelare." - Owen Coyle.


Chelseas 22 miljoner pund har redan förkastats av Harry Redknapps Spurs, men nu säger Modric till Sky Sports att han helst vill stanna kvar i London och inte flytta till en annan stad, vilket leder till att Manchester United och Manchester City har en mycket mindre chans än Chelsea då Modric samtidigt uttalade att han ändå vill lämna Tottenham.

" Jag vill lämna Tottenham på ett vänskapligt sätt. Jag har haft min tid här, men nu är det dags att leta efter en annan klubb." - Modric.

" Chelsea är en stor klubb med en mycket ambitiös ägare. Laget har bra spelare och de har ambitionen om att slåss om titlar och vinna Champions League. Jag vill stanna i London, jag och min familj är mycket lyckliga här." - Modric.

Samtidigt som Modric har sagt att han vill lämna, har Tottenhams ordförande Daniel Levy sagt att Tottenham inte ska sälja några nyckelspelare under sommaren till Spurs hemsida.

"Vi är inte redo att sälja Modric i något pris till Chelsea eller andra klubbar." - Levy.


Mirror Football uppger att Anderlecht varnar Chelsea om att det finns flera klubbar som är redo att betala mer än 20 miljoner pund för den 18-åriga talangen Romelu Lukaku. General managern Herman van Holsbeeck säger att det är andra lag i Premier League som har visat intresse och att Anderlecht har pratat med några av klubbarna.

                                                         ***


Fernando Torres erkänner att han hade sin värsta säsong i fjol. Anfallaren signerade för Chelsea i fjol då han hann spela en halvsäsong i den blåa tröjan, men spanjoren hade inte bara en svag insats i Chelsea men också i Liverpool förra säsongen. Mardröms säsongen resulterade bara 12 gjorda mål, då nio var för Liverpool, en för Chelsea och två för Spanien. Torres förklarar att det var skadan som han fick i slutet av VM som förstörde för honom.

"Tolv mål i en hel säsong är ingenting för mig. Jag spelade aldrig hundra procent i Liverpool eller i Chelsea."- sa den 27-åriga Fernando Torres.

Fernando föredrar nu att glömma bort den dåliga perioden, och se framåt istället. Samtidigt berättade anfallaren att han inte ångrar över att han signerade för Chelsea, och förklarar att Chelseas maskin är igång, och att det kommer vara svårt att stoppa den blåa maskinen.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. Hitta en nice statistik på Modric:
  Matcher i PL:32 - Start: 32 - Inhopp: 0
  Matcher i CL:7 - Start: 7 - Inhopp: 1
  Matcher i FA-Cup: 2 - Start: 1 - Inhopp: 1

  Vilket betyde att han inte är Skadebelägen, Drar inte på sig massa kosrt och inga onädiga röda kort.

  Hitta en nice statistik på Lukaku:
  Matcher i JL: 28 - Start: 25 - Inhopp: 3
  Matcher i UEL: 8 - Start: 6 - Inhopp: 2
  Matcher i Pro League Play Off?:9 - Start: 9 - Inhopp: 0

  4 Gula och ett Rött i ligan så det är ju inte dåligt. :>

  SvaraRadera
 2. Lukaku vilket muskelpaket asså, honom måste Chelsea köpa! Tror bara det är Anderlecht som vill dra upp priset en aning, vilka andra klubbar förutom City är villiga att pröjsa så mycket för en 93:a?

  Spurs måste släppa Modric, man kan ju liksom inte ha kvar en spelare som inte vill spela för klubben - tror personligen det kommer gå så långt att Modric kommer lämna in en transferbegäran.

  SvaraRadera
 3. Nice statistik Robyn! Blev riktigt imponerad av både Modric och Lukaku genom statistiken!

  Om Tottenham har kvar Modric kommer de få seriösa problem, sen spelare kan inte prestera bra om han inte vill stanna, de måste släppa honom. Spelet kommer inte komma från hjärtat annars!

  SvaraRadera
 4. Själv tror jag Modric går... Ingen trodde a Torres skulle lämna för Chelsea så vem vet. Pengar förändrar människor :)

  SvaraRadera