måndag 20 juni 2011

Portos succétränare närmar sig Chelsea, Nytt om Adel Taraabt, England åkter ut ur EM


Länge har man varit säker på att det kanske blir Hiddink som tar över Chelsea tillslut, men nu uppger den portugisika nyhetsbyrån Luna att Chelsea redan har betalat 140 miljoner kronor för Porto tränaren. Samtidigt har Portos president Pinto da Costa sagt att om ett lag betalar den summan som Chelsea har gjort enligt Luna, så kan inte Porto hålla kvar succétränaren Villas-Boas.

33-åringen har varit en dunder hit efter hans fantastiska coaching i Porto, och länge hade det pratats om att han kanske skulle ta över The Blues men efter att Hiddink närmade sig Chelsea mer och mer glömdes Villas Boas bort. Villas Boas länkades nyligen till det italienska laget Inter, men längre gick inte affären då det sägs att Inters bud inte lockade Porto tillräckligt. 

"Inget händer innan vi får pengarna och om han inte vill lämna Porto"- säger Pinto da Costa i The Sun. 


QPR:s Adel Taraabt har länkats till Londonklubbarna Chelsea och Arsenal, och nu uppger The Sun att nykomlingarna kräver 10 miljoner pund för Taraabt. Tidningen skriver att Taraabt menar att både Arsenal och Chelsea har bromsat och tagit det lite lugnare då QPR krävde 10 miljoner pund för den marockanska mittfältaren. 

" Jag vill stanna i London, det är det bästa stället i världen." - sa den 22-åriga Adel.

                                                            ***


Englands U:21:a fick nöja sig med gruppspel i EM då de åkte ut igår efter att de förlorade deras match mot Tjeckien. 2-1 blev resultatet, och det blev en sen come back för engelsmännen då de gjorde deras mål i den 76:e minuten, och målet gjordes av Welbeck. Alla tre målen i matchen nätades in i andra halvleken.

För Tjeckein gällde det bara att spela oavgjort eftersom de redan låg etta i grupp B, medan England bara kunde hoppas på en vinst. Både Ryan Bertrand och Daniel Sturridge startade från Englands startelva, och spelade hela 90 minuter. Jack Cork satt bänkad hela matchen. 

/Rukksar

1 kommentar:

  1. - Villas-Boas hade varit grym i Chelsea men jag tror fortfarande att det blir Hiddink :)! Kram vännen!

    SvaraRadera