torsdag 16 juni 2011

Ron Gourlay pratar om Chelseas framtid, Rykten om Alex och Pastore, England spelar oavgjort igen


Enligt Chelseas vd Ron Gourlay ska Didier Drogba inte gå någonstans, utan han stannar kvar i Chelsea. Drogba har under senaste tid länkats till bland annat Tottenham då olika tidningar har uppgett att han troligen ska ingå i köpet om The Blues köper Luka Modric från Spurs.

" Didier Drogba kommer komma hit om några veckor."- har vd:n Ron Gourlay sagt.

Snart är det även dags för Chelsea att packa väskorna och åka till Kuala Lumpur, och Gourlay lovar att presentera en ny coach inom två veckor. Enligt vd:n så flyter processen på. 

Nya rykten uppger att Hiddink inte ska lämna det turkiska landslaget för att sedan bli Chelseas nya tränare. Dessutom uttalade inte Ron Gourlay heller något om Hiddink, och förklarade att han inte ville kommentera något angående Guus.


Bayern Munchen har varit intresserade av Manchester Citys försvarare Jerome Boateng ett tag och det sägs att han har varit det första alternativet som det tyska laget har velat ha, men efter att City har krävt 20 miljoner euro för mittbacken har tyskarna börjat leta efter andra alternativ.

Nu sägs det att Bayern har visat intresse för Chelseas Alex, och enligt tidningen Bild, sägs det att Bayern redan har pratat med brasilianaren.


Chelsea är fortfarande intresserade av den argentiske Pastore, och nu har The Blues gett sig ut på jakt med två storklubbar från Spanien. Palermos president har sagt till Pastores agent att prata med de tre klubbarna och fråga hur mycket de har att erbjuda, och möten kommer ske under veckan.

"Chelsea, Real Madrid och Barcelona vill ha Pastore." - sa Palermos president Maurizio Zamparini till The Sun.

                                                         ***


Englands U:21:a spelade deras andra match i EM, och ännu en gång fick de bara med sig en poäng efter 0-0 matchen mot Ukraina. Englands startelva bestod av två Chelsea spelare, Sturrigde och Bertrand. Föredetta Chelsea spelaren Michael Mancienne startade också från elvan som kapten.

Återigen bjöds det på en ganska så svag insats från England då Ukraina dominerade bollen för ofta. England hade dock de farligaste chanserna, så som när Sturridge skott träffade ribban efter 32 spelade minuter.

Nu måste England se till att vinna deras nästa match som spelas mot Tjeckien, och vinner de den matchen går de alltså vidare till semi-final. Just nu ligger England på tredje plats i grupp B efter Spanien som är tvåa och Tjeckien som ligger etta. Ukraina får nöja sig med deras fjärde plats då de bara har lyckats skrapa in en poäng. Vinst i nästa match är ett måste!

/ Rukksar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar