onsdag 15 juni 2011

Nya rykten om Modric, Wilkins, Pastore och Van Der Wiel. Didier Drogba gifter sig med Lalla


The Daily Mail skriver att Chelsea nu är eniga om att nästan tredubbla Luka Modrics lön om han kommer till The Blues. Luka tjänar ungefär 50,000 pund i White Hart Lane just nu medan Chelsea är redo att betala 130,000 pund per vecka.

Harry Redknapp vill verkligen inte sälja Modric som blev Tottenhams player of the year förra säsongen, men tidningen skriver att Chelsea är villiga om att även erbjuda Spurs Didier Drogba i avtalet.


Daily Mail uppger att Hiddink gärna vill ha Ray Wilkins i Chelsea, och att han troligen ska fråga Abramovich om det går bra att välkomna tillbaka Ray som sparkades i fjol. Holländaren har fått jobba med Wilkins under de fyra månaderna då han var Chelseas tränare.

Ray Wilkins uttalade så här förra månaden: "Jag har gjort mitt i Chelsea. När du spenderar så mycket pengar som Abramovich gör för Chelsea så vill du att allt ska ske precis så som du vill. Han ville inte ha mig, så nu finns jag inte där." - Ray Wilkins.

Wilkins är fortfarande besviken efter att han förlorade jobbet för åtta månader sen, och sedan kan det även vara svårt att övertala Roman om något sådant då han själv ansåg att Wilkins inte platsade i Chelsea.


Javier Pastore har länkats till Premier League under de senaste veckorna, och ett av de lagen som är intresserade av Pastore är just Chelsea. Nu skriver football.co.uk att Palermos president Maurizio Zamparini vill ha 50 miljoner pund för Pastore.

" Pastore kommer inte lämna klubben efter ett bud som är under 50 miljoner pund. " - sa Zamparini till Radio Radio TV.  "om han lämnar så kommer det vara svårt för honom att stanna i Italien." - fortsatte Maurizio.

Palermos president förklarade att det troligen kommer ske möten under veckan då man ska prata om Pastores framtid.


Chelseas Bosingwa har varit ett alternativ för Roma, Inter, Real Madrid och Valencia. Samtidigt som Bosingwa har länkats till andra lag har Chelsea också försökt hitta en ersättare, och nya rykten påstår att Chelsea är starkt efter höger backen Van Der Wiel.

Gregory Van Der Wiel är en spelare som Guus Hiddink anser skulle passa in i Chelsea, och rykten säger att holländaren har rekommenderat Van Der Wiel till Ron Gourlay. Ajax sägs kunna sälja höger backen nu när de är efter Crystal Palaces stjärna, Nathaniel Clyne.

                                                       ***


Michael Essien befann sig i Monaco i måndags där han samlade in pengar för hans Michael Essien Foundation under en mycket trevlig kväll. Kalou som var bjuden till Essiens ceremoni var också bjuden till Didier Drogbas bröllop med Essien under helgen i Monaco. Didier Drogba gifte sig med Lalla Diakite som han har haft ett långtids förhållande med, och paret har även tre barn tillsammans. Ett stort grattis till det fina paret! Här han ni bilder från bröllopet:
Drogba och Lalla ( ej bild från bröllopet )

                                                        ***
GLÖM INTE att vi alla Chelsea fans kan titta på Chelsea TV gratis i två dagar, lördag den 18:e till söndag den 19:e. Antingen kan du titta på Chelsea TV online om du besöker självaste hemsidan, eller så kan du även installera kanalen till din TV om du har tillgång till det.

/ Rukksar

4 kommentarer:

 1. - No way?! Har Drogba gift sig? Jag skulle ju gifta mig med honom :( Hahaha nä men vi sänder honom givetvis ett stort grattis!

  - P.S "Neymar är klar för Real Madrid" Hahaha!

  - Puss hjärtat!

  SvaraRadera
 2. Lugnt gumman, drogba har säkert en lillebror som ser bättre ut ;) aså den där neymar går mig på nerverna just nu! Och hans jobbiga agent! Snacka om att de vill ha uppmärksamhet... Puss sötis :)

  SvaraRadera
 3. Mhm håller med dig totalt Rukksar! xD

  SvaraRadera
 4. Neymar nekade till alla ryktena om att han skulle gå till Madrid.

  SvaraRadera